ANNONS

Vinnare av saltlakritsbilarna!

/

Vad KUL det var att höra om alla era godisfavoriter!! Men fyy vad sugen jag blev på godis 🙂 Så i går när vi var på bio (såg It´s Complicated – riktigt bra, publiken tjöööt av skratt emellanåt!) slog jag till på en godispåse utöver de obligatoriska popcornen. Dock har de rätt tråkigt plockgodis på biograferna tycker jag.. Men appropå det så finns nu Ahlgrens salta bilar att köpa på biograferna!! Så ni som inte vann nu och inte orkar vänta till februari får pinna i väg till närmsta SF 😀

goodis

Jag antar att det är fiffigt med plastpåsar i stället för papperspåsar till godiset, men jag tycker faktiskt inte det är lika gott att äta i!!

De 5 vinnarna av varsin påse blev:

nr 131 Richard

nr 204 Karin

nr 296 Eva Boman

nr 298 Pettson

nr 308 Linda

GRATTIS till er!! Maila mig era adresser snarast så skickar jag påsarna på en gång!

7
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00