ANNONS

Godmorgon fredag!

/

Äntligen freeeedag!! Bästa dagen på veckan tycker jag, tätt följd av lördagen 😉

ros

Pimpad prinsessa till fredagsfikat!

Jag steg upp tidigt i morse och jobbade lite så nu ska jag äntligen slå till på en stor frukost med äggröra, bacon etc. Och en stor latte till det! Vi fick en Nespressomaskin i julklapp och till den finns flera olika koffeinfria smaker så nu äntligen kan jag frossa i goda latte utan att bli yr i huvudet och sova dåligt!! Har köpt nya fina lattemuggar på IKEA som jag bara måste tipsa om. Ynka 15 kr och finns i flera färger. Stora och goda att dricka ur. Me like!!

latte

Men tillbaka till tårtan 🙂 En lyxig fika behöver inte vara så avancerad. Jag har helt enkelt köpt en färdig fryst princesstårta som jag har pimpat med mer florsocker, röd pyntgelé, silverkulor och slutligen en stor marsipanros. Marsipanrosen har jag gjort av Odense röd/rosa marsipan med jordgubbsmak, den är såååå god!! Jag är inte överdrivet förtjust i vanlig marsipansmak nämligen.

Ha en underbar fredag kära vänner!! Nu ska jag krypa ner med min latte i soffan brevid Olivia som ligger och kikar på Pippi Långstump. Återkommer med kvällsmysmiddagen senare 🙂 Jag vet inte alls vad vi ska äta faktiskt. Har ni några tips? Vad äter ni i kväll???

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00