ANNONS

Önskelista

/

Jag fyller snart år!! På fredag närmare bestämt (29/1). Jag äääälskar att fylla år!!!! Jag blir aldrig för gammal, födelsedagskänslan infinner sig direkt på morgonen så fort jag slår upp de blå och sitter i hela dagen. Bästa dagen på året!! 😀 Som vanligt består önskelistan mest av saker till köket och matlagning.. I år går önskefärgerna i rosa, ljusgrönt och turkost! Som tex:

kivi

Kivi-lykta

rice2

Ugnsform från Rice

mateus1

Porslin från Mateus

lecreuset

Hjärtformade ugnsformar från LeCreuset

rice

Ugnsform från Rice

village

Litet tårtfat och kökshandduk från Village

mortel1

Mortel från Jamie Oliver

ahlensskal

Skål från Åhléns

ahlensgodis

Åhléns

Annars är ju presentkort en himla bra present 😉 Särskilt i favoritaffärerna CE, Finrummet, Nice presenter, Village och Åhléns.

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00