Kebabtallrik

Ett bra snabblunchtips är en hemgjord kebabtallrik. Inte alls så tokigt faktiskt! Jag använder fryst kebabkött och kebabdressingar från Rydbergs. Och i salladen har jag isbergssallad, tomater, röd lök, gurka och massor med feferoni. Även gott att rulla in i tunnbröd!

keb1

keb2

När jag gick där och spanade i frysdisken så stod jag och klämde på fryst renskav. Men jag köpte det aldrig.. Vet inte vad man ska laga med det??!! Har ni några tips?!

 1. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 2. Anna skriver:

  Woka renskav, tillsätt wokgrönsaker. När det har stekt på lagom länge tillsätter du en burk creme fraiche. Sedan på med soja, salt och svartpeppar. Ät i pitabröd!

 3. Martina skriver:

  Hej! Av renskav kan du laga en god gryta och göra potatismos till av mandelpotatis:P Mmmmmums! En riktig norrländs delikatess:P

 4. Gnillib skriver:

  Jasg såg ett recept med renskav i ett gammalt nummer av Vi Föräldrar. Tyvärr är tidningen en trappa ner och jag är lat, så jag återkommer när jag har testat receptet. :mrgreen:

 5. ElinJ skriver:

  #25: Om man köper fryst renskav så ska den tillagas direkt från fryst tillstånd – inte tinas innan!

  Förövrigt finns ju här jättemånga kalasfina recept på alla möjliga goda renskavsrätter. Den skillnad jag gör är att jag har i en klick mese (messmör) i grytan. Finemang, det! Och så messmörsås till. Och pressad potatis.

  Mmmmumma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..