ANNONS

Hamburgare med en massa godsaker i!

/

Igår var fotografen Richard Ström här och fotade en dessert som jag bl.a ska ha med i nästa nummer av tidningen Nollnitton. Jag hojtar till när den kommer ut så får ni fiska upp ett ex på stan 😉 (eller läsa på nätet om ni inte bor i Örebro) Min buse till dotter passade på att smeta hela hans stativ fullt med knallrosa lera under tiden..

hamb11

Mysigaste busungen ever!

I går kväll gjorde vi egna hamburgare till middag i grillpannan och det smakade nästan lite sommar. Gott som tusan var det iallafall!

4 hamburgare:
ca 600 g nötfärs
1 1/2 dl barbequesås med röksmak
salt & peppar

Blanda färsen med barbequesåsen och kryddorna ordentligt. Forma 4 hamburgare och lägg på en våt skärbräda (så fastnar de inte). Grilla dem så de blir genomstekta på ganska hög värme, helst i grillpanna för bästa smak.

hamb2

Servera med favorittillbehören. Vi hade:
cheddarost (såna färdiga skivor i plastförpackning)
bacon
hamburgerbröd
MAX hamburgerdressing (finns att köpa på MAX-restaurangerna)
ketchup & senap
sallad
tomater
gul lök
inlagd gurka

hamb3

Muuuuuuums!!

Det var faktiskt så gott så det blev middagen i dag med 😀

Nä nu är det snart läggdax! Sov inte många minuter i natt.. (lång historia men den inkluderar byte av spjälsäng till vanlig och det gick väl sådääär 😉 ) Ska hoppa ner i sängen alldeles strax med min värmefilt och Camilla Läckbergs senaste bok. Troligen somnar jag innan jag hunnit en sida.

I morgon ska jag försöka hinna in till stan, det är ju den årliga Hindersmässan och då bara måste man köpa en sak.. Ni kanske kan gissa vad???! 😉 *längtar, slurp!*

Godnatt!!

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00