ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hindersmässan och en explosion..

/

Vilket busväder vi har!! Det yr stora snöflingor från alla håll ute. Brrrrr. Men ganska mysigt när man väl är inomhus och har tinat upp 🙂

Hindersmässan pågår för fullt i Örebro, och för er som inte känner till detta fenomen så är det en marknad med en massa stånd i city där man kan köpa det mesta från godis, yllestrumpor, korv och skräp 🙂 En gammal tradition som funnits här i Örebro sen 1300-talet!

Förutom den obligatoriska marknadsnougaten så köpte jag en stor härlig gasballong i form av en dinosaurie till Olivia. Men ve och fasa, när jag packat in den i bilen och åkt en bit så säger det bara PAAAANG!!!!!!!!! och ballongen exploderade i bitar 🙁 *censurerad svordom*. Själv höll jag på att köra i diket så rädd blev jag.


Den fina ballongen som Olivia aldrig hann se.. 🙁

Nu fick hon nöja sig med en lite nappflaska med godis, får se hur lång tid det tar innan hon listat ut hur man öppnar den och det ligger godiskulor över hela huset. Inte så smart köp kanske..

Men nu ska jag njuta av en stor latte och min skål med marknadsnougat medan jag tinar upp fossingarna under värmefilten. Min årliga tradition, både nougaten och att tina upp fötterna (för det är alltid, ALLTID svinkallt under Hindersmässan).

Förresten kanske det inte är så svårt att göra egen marknadsnougat, det råkar inte vara någon som sitter inne på ett recept va?!!! 😀

17

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00