ANNONS

Happy Valentine

/

Ni har väl inte missat att det är alla hjärtans dag??! Vi firade med en lunch på tu man hand inne i stan, och hamnade på O´learys. Maten var väl sisådär men sällskapet desto bättre 😉

Alla hjärtans örhängen dagen till ära. (Pilgrim)

Alla hjärtans örhängen dagen till ära. (Pilgrim)

Micke på O´Learys

Micke på O´Learys

Förrätt, Jalapeno poppers och nachos med salsa

Förrätt, Jalapeno poppers och nachos med salsa

Jag hugger in på mina ribs

Jag hugger in på mina ribs

hjart4

Mickes val blev en hamburgertallrik. Torr som fnöske!! :(

Mickes val blev en hamburgertallrik. Torr som fnöske!! :(

Nu sitter jag och tittar på Dirty dancing för femtioelfte gången minst, en riktig lovestory som passar i dag. Micke gick upp för att  läsa saga och natta Olivia men nu har det varit tyst där uppe ett bra tag så jag undrar jag om han inte somnat med henne 🙂 Bäst jag går upp och väcker honom för vi ska äta något sött och gott i soffan och hyra en romantisk film hade jag tänkt. Men annars blir det väl mer dessert till mig 😉

Hoppas ni haft en härlig dag! Har ni uppvaktat någon eller blivit uppvaktad? Och berätta gärna vad ni ätit, lagat eller blivit bjudna på! (och lämna gärna en länk till det om ni har egen blogg så kan vi andra få se!!)

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00