Värmande varma mackor

Mycket fokus på värmande just nu, men vad gör man inte i det här vädret?! Never ending story den här snöiga vintern. Men jag klagar inte direkt, hellre så här än slask och regn. Har laddat upp med en massa ved så nu ska här eldas i braskaminen. Förhoppningsvis slipper jag sova med sockor på i natt..

Varma mackor är en klassiker. Kan varieras i det oändliga! Men min absoluta favorit är ändå en simpel ost & skink macka. Fast gärna med en klick majonnäs, lite dijonsenap, några skivade körsbärstomater och salt & peppar i ;). Har slitit ut min gamla smörgåsgrill totalt men fick en ny av tomten i julklapp så vi får se hur länge den här pallar. Många mackor blir det!

Har ni tips på andra goda fyllningar???! Kom igen nu, saknar ju era härliga tips och hälsningar, så tråkigt att många av er (gamla läsare) inte kommenterar här längre 🙁 Gör mig glad nu och lämna ert allra godaste mack-tips 🙂

 1. anne87 skriver:

  Hej!
  Här kommer ett sent tips: brieost, grön pesto och rödlök! Mkt gott!

 2. Lisa D skriver:

  Det här låter kanske hur skumt som helst men det blir jättegott!

  Till 1 toast behövs:
  2 skivor formfranska
  1 skinkskiva
  1 inlagd päronhalva (på konservburk)
  lite majonnäs
  2 skivor ost

  Lägg skinkskivan på det ena brödet. Skär päronhalvan i mindre bitar och lägg på. Bred över lite majonnäs. Lägg till sist på ostskivorna och det andra brödet. Grilla i smörgåsgrill.

 3. Emma87 skriver:

  Mina två favoriter är:
  *bacon, kantarell och ost stuvning (världens godaste)
  *skinka, ost, tomatpuré och oregano (smakar nästan som pizza)

 4. arton skriver:

  Hej hej!

  jag har läst din blogg ett tag nu och gillar den verkligen=) jag har ju aldrig gett e kommentar så tyckte det var på tiden=) jag är själv en riktig hobby kock och har en liten matblogg hehe. har blivit inspirerad av dina recept flera gånger.

  här kommer mitt bästa tips på en varm grillad macka:

  stora rostbröd (lyxa tror jag de heter) med frön på. philadelfiaost, peppar salami, tomat skivor, ost, och salt, grillkrydda ev lite pizza krydda. mycket gott=)

  ha det så bra! hälsningar Cathrine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..