ANNONS

Värmande varma mackor

/

Mycket fokus på värmande just nu, men vad gör man inte i det här vädret?! Never ending story den här snöiga vintern. Men jag klagar inte direkt, hellre så här än slask och regn. Har laddat upp med en massa ved så nu ska här eldas i braskaminen. Förhoppningsvis slipper jag sova med sockor på i natt..

Varma mackor är en klassiker. Kan varieras i det oändliga! Men min absoluta favorit är ändå en simpel ost & skink macka. Fast gärna med en klick majonnäs, lite dijonsenap, några skivade körsbärstomater och salt & peppar i ;). Har slitit ut min gamla smörgåsgrill totalt men fick en ny av tomten i julklapp så vi får se hur länge den här pallar. Många mackor blir det!

Har ni tips på andra goda fyllningar???! Kom igen nu, saknar ju era härliga tips och hälsningar, så tråkigt att många av er (gamla läsare) inte kommenterar här längre 🙁 Gör mig glad nu och lämna ert allra godaste mack-tips 🙂

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00