ANNONS

Måbrafeeling

/

Har haft en sån härlig måbrafeeling i hela kroppen i några dar. Bästa känslan jag vet!! Vet inte riktigt vad det är som ligger bakom, i bland känns allt bara så där toppen utan någon egentlig anledning. ( Och i bland tvärtom). 😀

Eftersom det var någon som envisades med att gå upp 05.45 i morse så var det samme någon som somnade i bilen på väg från dagis, trots att det är en bilfärd på ca 2 minuter. Så jag lät henne sova och styrde bilen ut på landet 🙂

Hamnade tillslut i Odensbacken där vi hann både handla lite köksgrejer från Rice och ny tallrik till Olivia. Fika bulle och handla på Ica. Och tillslut dela på en pommestallrik på lokala grillen. Mysigt litet äventyr. På Ica köpte vi dessutom en ny Nicke-film till Olivia (Nicke är absoluta favoriten!) och en mattidning till mig. Och dessutom låg ännu en tidning hemma och väntade i brevlådan. Så nu har vi parkerat oss i soffan med våra nyförvärv och har det mysigt. Min underbara dotter och jag. *älskar dig!*

Ny fina små skålar med praktiska lock. Precis vad jag har saknat!

Nya fina små skålar med praktiska lock. Precis vad jag har saknat!

Djuuupt koncentrerad, Nicke nyfiken på äventyr..

Djuuupt koncentrerad, Nicke nyfiken på äventyr..

snutt4

Den ena snuttefilten har varit med sen Olivia var bebis. Bästa vännen och trösten i alla lägen. Den andra är lite nyare och duger inte alls lika bra när det gäller, gissa vilken ;)

Den ena snuttefilten har varit med sen Olivia var bebis. Bästa vännen och trösten i alla lägen. Den andra är lite nyare och duger inte alls lika bra när det gäller, gissa vilken ;)

Till MATmagasinet följde det med en chokladkaka. Vilken tur man kan ha va :)

Till MATmagasinet följde det med en chokladkaka. Vilken tur man kan ha va :)

Jag älskar mattidningar!! Läser dem och klipper ut allt jag tycker verkar gott och lägger i min receptsamling 🙂 Kan omöjligt spara hela tidningarna då skulle vi behöva ett extra förråd bara för dem.. Förr brukade jag klistra upp bilderna från recepten på svart papper och skriva dit receptet med silverpenna och samlade i en fin pärm. Men det var innan jag upptäckte hur kul det var att blogga och samla recepten här i stället 😉 

Läser ni några mattidningar och isåfall vilka?? Oftast blir det bara dessa två jag köper men jag kanske missat nån bra?

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00