ANNONS

Mello del 3

/

Har precis sett på Melodifestivalen och förfasats över hur tråkig omgång det var i dag. Vad tyckte ni?? Hejade ni  på någon och gick dessa vidare? Jag tycker dock att det var kul att Timoteij gick vidare till Globen direkt, det var otippat! Nä, förra veckan – som jag då tyckte var rätt dålig– var snäppet bättre. Så istället för att visa bilder från i dag (vi åt ändå samma huvudrätt som i går, fortf såååå gott!!) så får ni bilder från förra lördagen. Då var vi hembjudna på schlagerkalas hos grannarna mitt över och de jag hejade på  (Andreas Johnsson & Erik Saade) gick raka vägen till Globen. 🙂

Födelsedagsbarnet Johan uppvaktades med paket

Födelsedagsbarnet Johan uppvaktades med paket

Från oss!

Från oss!

Trevligt sällskap och god mat

Trevligt sällskap och god mat

Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssås. Och senare blev det Gino med vaniljglass. Gott!

Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssås. Och senare blev det Gino med vaniljglass. Gott!

Nu är det bäst jag försöker återta makten över fjärrkontrollen för Micke verkar visst tro att vi ska se på fotboll.. Och det ska vi  INTE! Hoppas ni har en trevlig kväll. Kram!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00