Strålande sol & McLunch

Vilket väder det är!! Snö i såna mängder så man får gräva sig ut genom dörren men solen har strålat och då känns allt bara mysigt tycker jag! Har varit ute och lekt med grannarna i dag och avslutade med en lunch på Mc Donlads där vi fick testa lite kampanjnyheter. Bla ett 18-pack nuggets som Johan slukade utan problem 😉 Jag tror att det var menat som ett familje-meal men jag är inte säker 😉 Gott var det som vanligt, jag är ju ett stort McD-fan 😀

Olivia och bästa Ella åker snöskovel :)

Olivia och bästa Ella åker snöskyffel :)

Efter en dag med massa bus smakde det bra med McDonlads. Fast mest poppis var nog ballongerna..

Efter en dag med massa bus smakade det bra med McDonalds. Fast mest poppis var nog ballongerna..

Nu pustar vi ut i soffan med ostbricka och läskeblask och ska precis hyra film i tv:n (farligt smidigt!!). Lutar åt I love you man, eller District 9, nån som sett någon av dem?

mc3

Ha en skön kväll!!

 1. Tilma skriver:

  Snacka om att de där två busfröna kommer ha grymt kul ihop även i tonåren. Jösses! 😉

 2. Frida skriver:

  Jag har sett District 9. Hade inga stora förväntningar på den, men den var super! Den var väldigt ironisk, särskilt i början. Men ironi är ju kul! Den är 100 ggr bättre än många amerikanska filmer, där det handlar om att utomjordingar invarderat jorden, ett gäng människor ska vara hjältar etc etc. Jag blev väldigt tagen och berörd jag också av filmen, precis som kurreburre. Huvudrollsinnehavaren var enormt bra! Den är inte så konstig, se den! :o)

 3. Jagverkar tycka helt tvärtemot alla andra här! District 9 va en av de bästa filmer jag sett och absolut en av förra årets bästa filmer!!! Sjukt spännande, budskapet och storyn va suverän och jag blev väldigt tagen och berörd, långt efter att vi sett filmen.
  Se den!

 4. Erika B skriver:

  Vilken härlig dag ni verkat ha.
  Vilka är dina favoritostar och vad äter du till (kex, marmelad, frukt…)?
  Kram Erika B

  1. favoritosten är St Augur tätt följd av manchego och en god brie. Till brukar jag ha fikonmarmelad, päronmarmelad och blandade kex.

   kram!

 5. Victoria,
  Tycker verkligen ni ska se District9, Sjukt dålig film men det finns en väldigt bra underton i filmen, nästan lite djup fast ändå inte!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..