ANNONS

Strålande sol & McLunch

/

Vilket väder det är!! Snö i såna mängder så man får gräva sig ut genom dörren men solen har strålat och då känns allt bara mysigt tycker jag! Har varit ute och lekt med grannarna i dag och avslutade med en lunch på Mc Donlads där vi fick testa lite kampanjnyheter. Bla ett 18-pack nuggets som Johan slukade utan problem 😉 Jag tror att det var menat som ett familje-meal men jag är inte säker 😉 Gott var det som vanligt, jag är ju ett stort McD-fan 😀

Olivia och bästa Ella åker snöskovel :)

Olivia och bästa Ella åker snöskyffel :)

Efter en dag med massa bus smakde det bra med McDonlads. Fast mest poppis var nog ballongerna..

Efter en dag med massa bus smakade det bra med McDonalds. Fast mest poppis var nog ballongerna..

Nu pustar vi ut i soffan med ostbricka och läskeblask och ska precis hyra film i tv:n (farligt smidigt!!). Lutar åt I love you man, eller District 9, nån som sett någon av dem?

mc3

Ha en skön kväll!!

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00