Crispy chicken testat..

Hej igen. Jodå Santa Marias Crispy Chicken var oxå jättegoda!! Vi åt dem med tortillas och tillbehör och testade även som drinktilltugg med dippsåser, mums. Nya tortillabröden med majs och majsgroddar blev ingen favorit hos mig, mest för att de luktade så speciellt, men Micke älskade dem! Tacosåserna var goda allihopa, särskilt Hot habanero & passion salsa som var riktigt bra krut i!!

crispy1

crispy2

crispy3

Har ni inte testa någon crispy chicken mix innan så tycker jag absolut ni ska testa dessa!! Ett gott substitut till de vanliga fredags-tacosen 😉 För erkänn, visst blir det ofta tacos på fredagar???! 😀

 1. Cowgirl skriver:

  OOoopss kom visst åt någon tangent. Provade denna idag och jag tycker att den helt klart är ett alternativ till den traditionella tacosen. Hot habanero & passion salsan var riktigt, riktigt HOT. Den kan jag nog hoppa över nästa gång då jag mer gillar att det är mycket smak än att det är hett. /Anna-Karin

 2. Cowgirl skriver:

  Provade denna idag

 3. asaohl skriver:

  Såg rikigt smarrigt ut. Och Ja det blir ofta ofta Tacos på fredagar (om jag får bestämma)-mums. Fast ajg skulel helst äta det varje dag om jag fick. Ääälskar tacos/tex mex i alla dess former.

 4. Alla borde testa den nya från Santa Maria: Smoked chili & Garlic.. Den är UNDERBAR dem har också en typ dipp till smoked fresh tror jag den heter (pulver som man blandar med cremé fraische).

  Gott med en annan samk i tacobrödet. och den är jätte god ett måste att testa!!

 5. Åh ser smarrigt ut! Ska testas ngngång!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..