ANNONS

Crispy chicken testat..

/

Hej igen. Jodå Santa Marias Crispy Chicken var oxå jättegoda!! Vi åt dem med tortillas och tillbehör och testade även som drinktilltugg med dippsåser, mums. Nya tortillabröden med majs och majsgroddar blev ingen favorit hos mig, mest för att de luktade så speciellt, men Micke älskade dem! Tacosåserna var goda allihopa, särskilt Hot habanero & passion salsa som var riktigt bra krut i!!

crispy1

crispy2

crispy3

Har ni inte testa någon crispy chicken mix innan så tycker jag absolut ni ska testa dessa!! Ett gott substitut till de vanliga fredags-tacosen 😉 För erkänn, visst blir det ofta tacos på fredagar???! 😀

18
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00