Nytt från Santa Maria, kan det vara något?

Hämtade ut ett paket med nyheter på posten som ska testas redan i kväll! Älskade Old el Pasos Crispy chicken om ni minns den? och har höga förväntingar på  Santa Marias! (Old el Pasos har ju dessutom varit så svåra att få tag på i affär, ni är många som letat, så hoppas de här är lika goda och lättillgängligare). Spännande såser och andra tillbehör var det oxå, återkommer med rapport.

nyasanta

Någon som hunnit testa nyheterna redan, vad tyckte ni?

 1. Dest skriver:

  Hej Vickan,
  long time no se(dest.se) 🙂
  Jag blir alltid så glad över att vara här och botanisera… att bara se allt det goda du lagar… och hur man själv planerar för något gott recept inför helgen 🙂
  Jag är personligen en stor fantast Old El Paso och deras Fajita Spice mix. I våra Sthlms butiker så verkar Santa Maria ha tagit över totalt 🙁
  Jag mailade dom problemet vilket dom förklarade med att du som kund säkerligen kan beställa direkt av sin lokala handlare, då de är dom som i slutändan avgör vad som ska hamna i hyllorna. Jag har provat ICA, COOP, Vi, vinn, citygross och hemköp… Endast bara Santa Maria!
  Som tack för mitt brev fick jag 2 påsar Fajitas mix *lycklig som ett barn på julafton”
  I förrgår hittade en arbetsamrat till mig 10 påsar på Prixextra i Rotebro… Sååå snällt!!
  Jag återkommer med att inspireras och bli glad av din sida! Ps… tjoa till on du inte hittar ngn sort av Old el Oasa 🙂
  Kram /G

  1. Hej!!! Vad kul att se dig, det var verkligen länge sen 🙂 Hoppas allt är bra med dig. Håller med om att det är svårt att hitta Old el Paso, trist!!

   en stor kram!!
   Victoria

 2. lisagbg skriver:

  Har testat Habanero-passion salsan, den är verkligen jättegod! Ny favorit hos oss 🙂

 3. Sara81 skriver:

  Har en påse Crispy Chicken som ligger i skafferiet och väntar. Hoppas det smakar lika gott som det ser ut på bilden 🙂

 4. Vi har provat Crispy Chicken – den var helt OK. Hela familjen var mycket nöjda. Vi lyckades ju aldrig hitta Old El Pasos påse trots ett intensivt letande så vi har ju inget att jämföra med men vi brukar ju såklart fixa till våra egna nuggets. De fick hamna i tortillias med en massa goda röror och grönsaker den här gången, men vi får se vad vi ska använda de gyllense små till nästa gång!

 5. Hej,
  Jag har kikat in här hos bloggfamiljen sen start och tycker att alla bloggar är kul och bra. Idag har jag blivit medlem för att kunna skriva en kommentar till dig för din blogg är helt fantastisk! Jättemumsiga recept och fina bilder, vi har provat flera recept här hemma och alla har varit supernöjda.

  Tack för en otroligt bra blogg!

  Johanna

  1. Hej Johanna!! Vad kul att höra att du följer bloggfamiljen och gillar min matblogg!! Och extra kul att du testat – och gillat- recepten!
   kram
   Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..