ANNONS

Krämig vitlökslax och stackars liten :(

/

Sitter här i soffan med en sjuk liten Olivia brevid som jag just fått hämta hem från dagis eftersom hon åkt på magsjuka 🙁 Stackars älsklingen! Själv är jag livrädd för magsjuka och sitter här och spritar händerna för glatta livet. Håll tummarna att jag slipper undan är ni gulliga! Och har ni några superduper huskurer att tipsa om så gör gärna det!! Är det vitpepparkorn man ska sätta i sig??

I går kväll var Marcus över på middag. Länge sen kanske ni tänker 😉 men han har varit i Thailand i en månad den lyxliraren!! Vi åt den krämiga vitlökslaxen, såååå gott. Och enkelt!!! Testa om ni inte redan gjort det.

4 port:
4 bitar laxfilé
1 ask Cantadou vitlök & örter
3 dl grädde
salt & citronpeppar
ca 1 kg frysta räkor med skal

Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost och grädde till en sås. Smaksätt med salt och citronpeppar. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. Skala räkorna. Ta ut formen ur ugnen och strö över räkorna. Servera med ris och en god sallad till. Gärna med frukt i, passar så bra till!

Sallad med avocado, färsk ananas, tomater, gurka och blandad sallad.

Sallad med avocado, färsk ananas, tomater, gurka och blandad sallad.

Älskar nya ugnsformen från Rice!!

Älskar nya ugnsformen från Rice!!

vitlax2

Killarna var inget vidare middagssällskap, förtrollade av OS på tv..

Killarna var inget vidare middagssällskap, förtrollade av OS på tv..

Nu ska jag sprita händerna lite till och försöka låta bli att inbilla mig att jag mår illa…

23
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00