Hjälp tack!!

Har kylen full med färska tunna revbenspjäll men jag vet inte hur man tillagar dem??!! Har bara gjort tjocka tidigare och det blir väl lite annorlunda tillagningsätt. Hur gör man för att få tunna revben möra och med god smak? Tacksam för alla tips!!!!

What to do??

What to do??

 1. Jag glömde vanlig Caj Ps i marinaden! Tror vi tar det ist för soja och olja.

 2. Tunna revben e vår absoluta favorit grillrätt på sommaren! Då gör vi efter min svärfars egna recept. Först kokar man dem i 1 timme med lagerblad, kryddpeppar, en skvätt öl och några bitar rotfrukter om man vill. Glöm inte att skumma av under tiden! Sen marinerar vi dem i flytande honung, olja, soja, ja lite vad man känner för. Sen på grillen så att de får en knapprig yta, de e ju redan klara iom kokningen. De blir sjukt möra och saftiga, köttet trillar av! Våra vänner som vi har bjudit det här på har älskat dem 🙂

  Lycka till!

 3. vi har ju ”riktig” grill i ugnen och brukar bara pensla med hemmasnickrad bbqsås i överflöd. less is more?
  /A
  http://maxiander.se

 4. SaraL skriver:

  Gud vilken rolig blogg! Fortsätt precis som du gör, det är verkligen jättekul att läsa och se så himla många fina bilder till skillnad från andra bloggar där det mest är text och så några dåliga bilder.

  Fortsätt fortsätt fortsätt!!! 🙂

  Hoppas ni är friska!

  Kram /Sara, 19 år, Örebro

  1. Tack sara vad kul att höra!!!!! 🙂
   kram Victoria

 5. Ankim skriver:

  Vi brukar bara torrkrydda våra med grillkrydda, ev. tar vi på honung oxå. Låter det ligga och dra till sej kryddan innan vi steker dom i ugnen.
  Lycka till med vad du än väljer att göra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..