ANNONS

Katastrofkväll :(

/

Fredagsmyset slutade inte alls mysigt. Olivia vaknade redan 21.30 och kunde inte somna om så jag gick och la mig med henne för jag kände mig ändå lite konstig. Och nån timma senare brakade det loss, magsjuka så det visslar om det. Har kräkts precis hela natten och det verkar aldrig ta slut. Magsjuka är det absolut värsta jag vet och jag tycker sååå synd om mig själv 🙂 Vill bara somna och vakna om några dar men jag mår så illa så jag kan inte ens somna. *gnäll gnäll*

Vitpepparn hjälpte inte mig… 🙁

vitp

Vi som skulle gått på fest & bröllopsmässan på slottet i dag och haft min kusin och fästmö på besök från Sthlm. Nu blir det sängen hela helgen lång.. Micke är och köper piggelin åt mig just nu och själv ligger jag i sängen och gråter en skvätt, vilken ynklig sjukling jag är 🙂 Hoppas ni får en skönare helg!!!!

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00