Katastrofkväll :(

Fredagsmyset slutade inte alls mysigt. Olivia vaknade redan 21.30 och kunde inte somna om så jag gick och la mig med henne för jag kände mig ändå lite konstig. Och nån timma senare brakade det loss, magsjuka så det visslar om det. Har kräkts precis hela natten och det verkar aldrig ta slut. Magsjuka är det absolut värsta jag vet och jag tycker sååå synd om mig själv 🙂 Vill bara somna och vakna om några dar men jag mår så illa så jag kan inte ens somna. *gnäll gnäll*

Vitpepparn hjälpte inte mig… 🙁

vitp

Vi som skulle gått på fest & bröllopsmässan på slottet i dag och haft min kusin och fästmö på besök från Sthlm. Nu blir det sängen hela helgen lång.. Micke är och köper piggelin åt mig just nu och själv ligger jag i sängen och gråter en skvätt, vilken ynklig sjukling jag är 🙂 Hoppas ni får en skönare helg!!!!

 1. Jag e imponerad av att du orkar göra ett blogginlägg 🙂 Jag blir alltid helt utslagen när jag får vinterkräksjukan! Det e så himla trist när man måste ställa in inplanerade roliga saker för att man blivit sjuk! Jag o min man fick det när vi va en helg i Sthlm för ett tag sen. Det va ingen hit! Hade betalt flyg o hotell för att umgås med vänner och familj, men låg ist på hotellet o mådde pyton. Vi gick inte utanför dörren på 36 timmar!

  Skönt att du mår bättre igen!

 2. zarak skriver:

  Å jag lider verkligen med dig!! Hoppas du är piggare idag!
  Vi hade jätte roligt igår på Malmö arena, orkade du se det på tv?
  Kram zara

 3. Magsjuka är det värsta jag vet!! Krya på dig!
  Kram Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..