ANNONS

Odd Molly piggar upp

/

Mycket piggare nu. Har äntligen kommit upp på benen och stapplat ner till undervåningen och packat upp mina shoppingpåsar från i fredags 🙂 . Det piggade upp big time! Hittade nämligen äntligen blusen från Odd Molly som jag letat efter med ljus och lykta över hela internet utan resultat, och så hängde den plötsligt där inne på Heaven här i Örebro och väntade på mig, vilken lycka!! Hittade även en helt underbar kofta i bomull som kommer bli en favorit. *happy*

Det jag egentligen var på jakt efter var en bikini men det är ju hopplöst så här års. Någon som har tips på var man kan hitta en snygg bikini nu???

Sparkly Remix Blouse i färgen Lite Pink & Lovely knit i färgen

Micke och Olivia har tagit över köket medan sjuklingen ligger nerbäddad i soffan. Så detta är lite av en unik bild och ovanlig syn 😉

Mina bästa!

Mina bästa!

Olivia har beställt pasta i form av änglar. Gourmetmiddag 🙂

Tänkte hyra film i kväll så nu undrar jag om ni har några filmtips??! Kram på er och ha en skön söndagskväll!!

och ps) glöm inte att vara med och tävla i inlägget innan 😉

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00