Gran Canaria, Arguineguin

Här kommer en liten bilduppdatering från resan för er som var nyfikna. Eller liten och liten, vi tog som vanligt galet mycket kort så när jag skulle välja ut några stycken blev det bara fler och fler.. 🙂

gc2

gc3

gc5

gc7

gc8

gc9

gc10

gc11

gc12

gc13

gc16

gc17

gc19

gc20

gc21

gc22

gc30

gc31

gc32

gc33

gc34

gc36

gc37

gc38

gc39

gc40

gc41

gc42

gc43

gc44

gc45

gc46

gc47

gc24
 

Fantastiskt skönt att resa bort till värmen så här mitt i vintern!!! Känslan av att gå barfota på gräs eller kila ner tårna i sanden är sååå härlig när man annars går i stora vinterkängor.

Har haft en toppenresa och kan verkligen rekomendera Sunwing Resort på Gran Canaria. Särskilt om man reser med barn, det är rena paradiset för dem. Olivia var helt lyrisk, badade i timmar, lekte i sandlådan och Miniland (ett slags lekland där man kan rita och pyssla och se på film mm) kramade Lollo & Bernie ( stora mjukdjur som går runt på området) tittade på barnshowerna och dansade på minidisco och skaffade kompisar åt höger och vänster 🙂 

Just Argunieguin som stad är väl inte så jätterolig men vi var mest på hotellområdet ändå och några dagar åkte vi till större städer för shopping och mat.

Maten kommer i ett separat inlägg 🙂 Hej så länge!

 1. Jepp, en semester på Gran Canaria är herligt 😉

 2. Underbara bilder. Jag blev helt förtjust i din klänning i vit grund med blommor med singoella ärmar. varifrån är den?

 3. Underbart skönt det ser ut 🙂
  Hoppas solen kommer till Sverige snart också!

 4. Åh jag blir alldeles lyrisk hehe. Såg det där schackspelet… ovanför det på våning 3 bodde vi. Så man hörde ungar utanför hela tiden nästan 🙂 Får jag fråga vad det var för affär ni var inne i? På bild 29 😛 Den rosa klänningen du hade på dig på ett foto var fin oxå 🙂

  Kram!

  1. hej!! ingen aning vad affären hette, den var i köpcentrumet i Puerto rico någonstans. Den korallrosa klänningen (om det var den du menade) finns nu på Gina Tricot för 49 kr!!!!!!!! ( köpte den för 149 innan resan så den var ju inte dyr då heller direkt)

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..