ANNONS

Nästan ost & skinkpaj :)

/

Jag älskar ost & skinkpaj!!! Och tycker det är nästan lika gott att göra den utan pajdeg, som man så enkelt kan göra. Gott oavsett om man är ute efter att skära ner på kolhydrater eller inte. Går så snabbt och smidigt när man slipper momentet med pajdeg också 🙂

4-6 portioner
1 pkt strimlad skinka (hackas i lite mindre bitar)
ca 200 g riven ost, gärna Västerbotten eller ennan smakrik ost
5 ägg
4 dl grädde
salt & peppar
körsbärstomater (kan uteslutas, men jag gillar varma tomater)

Lägg skinkan i en pajform. Strö över osten. Blanda ägg och grädde ordentligt och salta & peppra. Häll äggsmeten i pajformen. Halvera några körsbärstomater och lägg ner. In i ugnen, 225 C ca 25 min. Servera en god sallad till.

pa1

pa2

Detta måste ni testa!!! Lovar ni?? 😉

28
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00