Fikastund har guld i mun :)

Olivia ville fika, och jag ville testa mina nya tallrikar så jag var inte svårövertalad 🙂 Köpte med fikabröd från Vasa konditoriet (i Marieberg galleria).

fika1

Nya fina Mateus-tallrikar i knallturkost :)

fika2

fika5

fika4

Den där krisp-puff-kakan eller vad man ska kalla den väckte såna smakminnen, har inte ätit sådana sen jag var liten! Gud så gooooott!! Det råkar inte vara någon som sitter inne på ett recept på sådana??

Har hunnit med en sväng till IKEA i dag och impulsköpte nya gardiner till vardagsrummet. Nu är de på plats men alldeles för långa så i morgon ska jag försöka lägga upp dem. Sy är inte min grej (tyvärr) men det hörde sådana där uppstrykningsklisterband till så det borde väl t.o.m jag klara. Återkommer med bild om jag får till det 😉 Lite osäker på om de passade in så bra men i bland bara måste man ha lite förändring.

Mamman satt och knepade och knåpade..

Mamman satt och knepade och knåpade..

 

... medan dottern skötte storstädningen. :)

... medan dottern skötte storstädningen. :)

Har nyss kommit hem från föräldramöte på dagis så nu ska jag pusta ut isoffan och njuta av ett glas vin till Grey´s Anatomy som börjar strax. Ha en skön kväll!!!

 1. Nena skriver:

  Hej Victoria!
  Tack för en jätte trevlig blogg! Även jag har testat flera av dina recept och de är super goda/bra. Skall fortsätta med din ”nästan paj” nu i veckan. Vill också fråga om din snygga tunika/blus som du har på dig på en bild från bloggen 24/3, i jeansaktigt tyg? Är den ny och i så fall var har du köpt den? Kram Helena ”Nena”

 2. Den där krisp puff kakan är väl från delicato om jag inte helt e ute och cyklar nu, med chokladbollssmet inuti. Eller är detta nån annan variant? 🙂

  Kram Linda

 3. Kaffe skriver:

  Ja, rinniga är bara gott! Men inte när det blir typ smet över stora delar av tallriken…men tror du har rätt, kan vara ugnen, blir några minuter till nästa gång!
  Tack för att du svarade :)).
  Tänkte bara tipsa dig om att det är tjejkväll i stan (det vet du säkert) & du är jättevälkommen in till oss på krämaren ”Mischief” 20% på allt i hela butiken. Vi har Thomas Sabo, Pilgrim Dyrberg/kern mm. Om du skulle vara i närheten 🙂

 4. Såg smarrigt ut!
  Om du skulle få ett recept på kakan så dela gärna med dig av den då ;P
  Jag kan inte heller sy men jag har bytt garrdiner 2 gånger nu dom senaste 2 veckorna, strycka klarar jag av, perfekt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..