Familjemys en regnig fredag

En regnig och grå fredag som trots detta varit väldigt mysig. Var och åt sen lunch alla 3 på en pizzeria i Tybble (helt ok och otippat fräsch lokal) och sen spenderade vi över en timme på Ica Maxi 🙂 Jag hade ju kunnat gå några timmar till, älskar att handla och gå i mataffärer!!, men Olivia (och Micke) pallade inte så mkt mer än det 😉

Kebabsallad till mig (bra LCHF alternativ när man äter snabbmat!!)

Kebabsallad till mig (bra LCHF alternativ när man äter snabbmat!!)

Kycklingrulle till Micke. Lite smaklös..

Kycklingrulle till Micke. Lite smaklös..

Och en barnpizza till Olivia, som åt med god aptit i ungefär en minut. Inte stor i maten den här damen!!

Och en barnpizza till Olivia, som åt med god aptit i ungefär en minut. Inte stor i maten den här damen!!

Nu ligger Micke och läser sagor för Olivia. Allra helst ska man hitta på någon berättelse med Bamse & Lilleskutt där de träffar på Vargen och tjuuuuuvarna. Väldigt fascinerad av tjuvar just nu 🙂 Tidigare i dag moffade hon i sig kinapuffar så det stod härliga till. Måste du äta så fort undrade jag? Jaaa annars tar tjuuuuuvarna min gooodis!! fick jag till svar 😉 Snart sover förhoppningsvis den lilla vilden och då blir det fredagsmys på tu man hand i soffan framför Lets Dance finalen med färsk krabba, ostbricka och diverse plockmat. Vi var lite lata och köpte en färdig dessert på ica Maxi, får återkomma med betyg på den.

fgodis1

Choklad är gott!! allt annat godis ratas.. usch bläää tycker inte om.. Knepiga unge ;)

Choklad är gott!! allt annat godis ratas.. usch bläää tycker inte om.. Knepiga unge ;) Nya kläder från Lindex i härlig vårfärg!

Härligt med helg framför fötterna!! Har ni några goda middagsplaner eller annat kul inplanerat??!

 1. Mirva skriver:

  Hej! 🙂

  Och vilken underbara ljuslila tunika du har idag, varifrån kommer den? Du har UNDERBARA tunikor !!!

  PS. Jag tycker nog att din Micke liknar Martin Stenmark, i sidoprofil. 🙂

  KRAM Mirva

 2. jag undrade just vilken kvarterskrog ni var på, först tänkte jag på emilio men sen tänkte jag näääääeeee, det kan det ju inte vara!!;-)
  vi åt faktiskt oxå krabba igår, men det blev rätt sent då jag ju först var hos min FÖRRA vingranne och drack vin och bubbel för at fira in helgen, fniss…
  ha en bra dag!
  //kram britagrannen…

 3. Ja, ni kan ju vara glada att det regnar för här uppe i norr vräker snön ner. Och vad passar då bättre än att grilla? Igår åt vi stekt halloumi med tomatsalsa till fredagsmyset. Recept finns på http://erikaskogly.blogspot.com/ om någon blir sugen. Fortsatt trevlig helg. Kram kram.

 4. Halloj! Fredagsmys med grillkorv i tunnbröd med rödvin. Digestivekex med choklad till efterrätt…:) Imorn kankse det blir bättre?! Förresten. Tittade precis på SVT Play, Mästarnas mästare, där Tomas Brolin är med. Och nu när jag kikade in här, slog det mig att din Micke är väldigt lik Tomas Brolin! Fast det har han säkert fått höra förr! Tack för inspirerande och fin blogg!

  1. Haha NÄÄÄ det har han faktiskt inte fått höra och tog det väl inte direkt som en komplimang 🙂 det brukar snarare vara Peter Jöback folk tycker han är lik (en gång tog en expedit så fel så hon trodde han var Peter Jöback, vääääldigt trevlig var hon, sån service skulle man få jämt)

   Tack och kram!!

   1. Hahaha, ja Peter Jöback är han kanske också lite lik ja 🙂 Fast jag menar förstås Thomas Brolins drag, inget annat. Positivt alltså!

   1. Mirva skriver:

    Tomas Brolin? Nej, verkligen inte!

 5. Biia skriver:

  Det blev mys me gratinerade nachochips och våfflor till efterrätt 😀 recept på nachochipsen finns på min blogg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..