ANNONS

Finporslin till fest och vardag

/

Har ni något ”finporslin” som ni bara använder vid finbesök och festligare tillfällen? Jag älskar fina tallrikar och har många färger och former. Oftast använder vi IKEAs365+ tallrikar (förrätt & huvudrättstallrikar) av dem har vi massor!!! Bra när man är många oxå. Men sen har jag blandade färger och former på tallrikar från Mateus som jag bara älskar att blanda och mixa.

Och sen till ”finservisen”. Min mormor jobbade i porslinsaffär så under min uppväxt fick jag mååånga hårda paket i julklapp. Inte kul alls tyckte jag , men jättekul tycker jag nu som har en hel servis i underbara Royal Copenhagen,  i serien Vifte Hvid. Givna att duka med till finmiddagar och festliga kafferep men i bland behöver man sätta lite guldkant på vardagarna så då åker en och annan tallrik fram och det smakar alltid extra lyxigt när jag äter på dessa!! 😀

laxx

De fina glasen med guldkant är köpta på Finrummet i Örebro

De fina glasen med guldkant är köpta på Finrummet i Örebro

Gårdagens middag blev ugnsbakad lax med citron, wokade grönsaker, skagenröra och hollandaise.  Och den extra kryddan, en lyxig tallrik 😉 Gott!!!!

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00