ANNONS

Sjokade

/

Godmorgon lördag!! En hääärlig dag framför fötterna. Först ska vi åka ut till Jacobssons möbler och kika på vårnyheterna. Är bla ute efter några färgglada glas/koppar att ha på uteplatsen i vår 🙂 I kväll väntar middag på stan på tu man hand och The Queenshow på Conventum. Weeeeeeeeeeeeee!!!

Här kommer ett litet frukosttips från Micke. Dock lite svårt att få tag på om man inte bor i Norge tror jag 😉 Micke är nämligen uppväxt på det här pålägget (svärmor kommer från Norge) och brukar numera beställa det när någon är på besök hos släkten i Norge. Gissa om han blev barnsligt glad när han såg att de sålde detta pålägg i minilivs på hotellet på Kanarieöarna!! Två burkar köpte han med sig hem men ångrar nog att han inte tog fler.. Strykande åtgång och ena burken är redan slut 🙂

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva smaken, det är inte som Nutella utan mer som en seg söt chokladsås/kräm som man brer på mackorna. Sött och galet gott!! Springer ni på detta nån gång så KÖP!! 🙂 Ni råkar inte veta om dessa finns att få tag i i Sverige någonstans??

sjokade

Gillar ni chokladpålägg i någon form på mackor??! 😀

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00