Middag på Grand och Killer Queen på Conventum

I går kväll var vi och såg Killer Queen som hade sin sista show i Sverige här på Conventum i Örebro. Vi hade vunnit biljetterna så det var inte för att vi är galna i Queen, som de flesta andra i publiken. Vilket drag!! Folk var helt galna och stod upp, dansade, klappade, sjöng med som om det vore Queen själva som stod på scen. Och det kunde man nästan trott så bra som de var, ruggigt likt!!

Innan showen körde vi lite barhäng på Scandic Grand Hotell (som ligger brevid Conventum) och åt en bit mat. Ceasarsallad till Micke, Surf ´n Turf till mig. Oxfilén i min rätt var jättegod! Men hummer blev jag riktigt besviken på, seg och smaklös 🙁 Men nu vet jag det och slipper gå och sukta efter den där rätten som jag gjort sen jag var där sist 🙂

gran1

gran2

gran3

gran4

gran5

gran6

gran7

gran8

Jättemysig kväll! Åkte dock hem direkt efter showen och la oss och sov, det gäller ju att passa på när man har barnvakt och får soooooova ostört en hel natt. Var som en ny människa i dag!!! 🙂

 1. Tackar! 🙂 Ok, men ”kaka-tårta” låter bra! Väntar tills receptet dyker upp. Tack. Kram!

 2. Hej! Vad mysigt och gå ut en liten kväll för er själva 🙂 Jag har en liten fråga ang. ditt italienska bjudbröd. Jag har bara sett det inlägget från 29 dec 2007 och där finns det en länk att trycka på under bilden för att komma till receptet men då kommer jag bara till ditt senaste inlägg :/ Vet du vad jag gör för fel? 🙂 Tack på förhand 🙂 Kram linda

  1. De gamla länkarna fungerar tyvärr inte längre sen jag flyttade bloggen 🙁 men testa gärna att söka i sökrutan. Jag sökte på ”matplatsen bjudbröd” och då kom även inlägget med receptet upp. här har du det: http://www.bloggfamiljen.se/2006/12/04/bjudbrod-med-italiensk-fyllning/

   detta är JÄTTEGOTT!!!!!!!!!!!!!! och en av våra absoluta favoriträtter!!! hoppas du kommer gilla det.

   kramar
   victoria

 3. Hej Victoria! Tack för en bra blogg och goda recept! 🙂 Har du inget gott recept på en smarrig tårta som jag kan baka ha och bjuda på till min födelsedag på torsdag? 🙂

  Kramar!

  1. Hej och tack och grattis i förskott 🙂 ska det vara en klassisk tårta eller ”kak-tårta”. Har en god sådan sistnämnd som kommer upp här strax 😉 Själv bjöd jag på kladdkakemuffins när jag fyllde som var väldigt uppskattade och goda!! (recept här: http://www.bloggfamiljen.se/2010/01/31/fodelsedagen/ )

   kram
   Victoria

 4. Nena skriver:

  Hej! Tycker din blogg är jätte trevlig, har provat flera av dina recept och de är jätte bra/goda. Skall testa ”nästan pajen” i veckan. Måste fråga om tunika blusen i jeanstyg som du har på dig på en bild från bloggen 24/3, om den är ny och var du köpt den i så fall, jätte snygg. Kram Helena

  1. Tack vad kul att höra!!!
   Ang jeanstunikan så är den från H&M men dessvärre inte ny utan har säkert 3 år på nacken. Mitt favoritplagg som alltid funkar när inget annat gör det!! 🙂

   Kram
   Victoria

 5. zanne skriver:

  Hej!
  Vilken kul kväll ni haft.. :o) Och sångaren ser faktiskt ut som Freddie Mercury….. :o)
  Vilken fin tunika/klänning du har på dig, ääälskar färgen. Var har du köpt den?
  Kramiz

  1. Tack, klänningen kommer från DAY men är från förra året..

   Kram
   victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..