ANNONS

Middag på Grand och Killer Queen på Conventum

/

I går kväll var vi och såg Killer Queen som hade sin sista show i Sverige här på Conventum i Örebro. Vi hade vunnit biljetterna så det var inte för att vi är galna i Queen, som de flesta andra i publiken. Vilket drag!! Folk var helt galna och stod upp, dansade, klappade, sjöng med som om det vore Queen själva som stod på scen. Och det kunde man nästan trott så bra som de var, ruggigt likt!!

Innan showen körde vi lite barhäng på Scandic Grand Hotell (som ligger brevid Conventum) och åt en bit mat. Ceasarsallad till Micke, Surf ´n Turf till mig. Oxfilén i min rätt var jättegod! Men hummer blev jag riktigt besviken på, seg och smaklös 🙁 Men nu vet jag det och slipper gå och sukta efter den där rätten som jag gjort sen jag var där sist 🙂

gran1

gran2

gran3

gran4

gran5

gran6

gran7

gran8

Jättemysig kväll! Åkte dock hem direkt efter showen och la oss och sov, det gäller ju att passa på när man har barnvakt och får soooooova ostört en hel natt. Var som en ny människa i dag!!! 🙂

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00