Kokbokstips 25 kr

Ni har väl inte missat att ni kan köpa denna kokbok på ICA just nu för en bonuscheck på 25 kronor!!! Jag är ju en sucker för kokböcker som ni vet och var inte sen att kila dit! I kväll ska jag läsa den som kvällslektyr 🙂 Har bläddrat lite i den och det ser riktigt gott ut!

nybok

Nån mer som köpt den??! Har ni någon speciell landskapsrätt som kännetecknar det landskap där ni bor?

 1. Röding på Jämtvis för Jämtland där jag bor. Att det är på Jämtvis innebär att det är sås med messmör i. Skulle kunna tro att det räknas osm en landskapsrätt. Vet däremot inte vad det skulle kunna vara för rätt i Uppland där jag är född… /Anna-Karin

 2. Jummy jummy. Jag läser, frestar och håller emot. Så mycket gottis och ganska mycket tid. Långfredag ska bli extraalltfredag. Kan du förresten berätta för mig något gott man kan göra med spenat?
  // HENRiK, granne.

 3. Nu har jag kikat lite mer i den och tycker absolut ALLA ska köpa den!!! Många goda husmansrätter och andra nyare varianter. och NÄRKES landskapsrätt är tydligen Skomakarlåda, så nu vet jag det 🙂 ( och det är ju såååå gott så det måste jag laga någon dag, örebroare som man är!)

  kram på er!!!
  Victoria

 4. Tänkte först skippa den boken men nu har jag fått två rekomendationer om den så den åker nog med i vagnen på nästa ica-tripp, och prislappen är ju överkomlig! 🙂

  Om det är landskapsrätter eller ej vet jag inte men hos oss (bor i Boden, Norrbotten) blir det i alla fall ganska mycket av vad naturen runt omkring har att erbjuda, älg, ren, rådjur. Annars skulle jag nog räkna Pitepalt som vår landskapsrätt.

 5. vet inte om jag är lite efter eller så.
  Men vad är egentligen en landskapsrätt? Typ kroppkakor för öland?

  Får ta och köpa den, ingen stor peng för en kokbok direkt 🙂
  Ha en fin kväll
  /A
  http://www.maxiander.se

  1. Ja preciiiis så 😉 Och kroppkakor på Öland är väl det enda jag känner till jag med (om det nu ens är deras landskapsrätt, haha). Men något som kännetecknar ert landskap och äts just där skulle vara kul att höra!

   Kram
   V

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..