Rice & Odd Molly

Vi var ju till Jacobssons möbler i helgen och visst hittade jag lite vårnytt som jag var ute efter! Bla dessa smaskiga glas/koppar och en stor skål med lock i korall från Rice. (Känns kopparna bekanta Sofia??! 😉 )

ricenytt

Dessutom klickade jag hem lite nytt från Odd Molly på nätet (hittade ett erbjudande och fick 50 % rabatt på ett plagg om man köpte två) som redan kommit. Undarbara!!! Är sååå nöjd. 😀 *trallalallllaaaa*

odds

Visst blir man GLAD av lite shopping??!!! 😀

 1. Ankim skriver:

  Så fina muggar, riktigt vårliga, härliga färger! Vill passa på att tacka för vinstcheckarna på Dinkelrutor jag vann hos dej, som kom i brevlådan häromdagen. Rutorna var verkligen goda och mättande, perfekt frukostbröd när man inte bakat själv.

 2. Fiiiina saker och kläder!

  Kram

 3. Hej på er!! Jag beställde mina odd Molly kläder på http://www.ajabajakids.com/ . De har massor ur sortimentet och förra veckan hade de även erbjudandet med 50% på ett plagg vid köp av två (tror inte det gäller längre tyvärr). Kika in där så hittar ni massa fint!!

  KRAM Victoria

 4. Hej! Vilken fin och inspirerande blogg du har och vad fin du är. Läser den näst intill varje dag. Tänker försöka med din cheesecake och browniekaka här till påsk. Jag undrar var du har köpt Odd Molly kläderna. Har försökt att hitta någonstans att köpa dem på nätet, men ej lyckats. Jag bor en bit ut på landet och har svårt att komma till affärer som säljer dem, så jag hoppas att du har möjlighet att lägga in en länk till internet sidan.
  Kram Camilla

 5. Jag köpte också en odd molly blus idag. Men jag kan gärna tänka mig att köpa mer. Vart fanns erbjudandet? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..