Kaffeskola med Gevalia!!

Nu ni ska ni få lära er hur man gör riktigt gott kaffe!!  Här hittar ni Giovannis kaffeskola, och samtidigt kan ni tävla om en resa till Italien! Vore inte det något?! 🙂 Kika in!

gevalia

Dricker ni kaffe? Och vilken rostning föredrar ni? Min sambo är totalt kaffegalen och dricker det dygnet runt, själv brukar jag få gå på koffeinfritt efter lunch om jag ska kunna sova 😉 , men jag älskar oxå kaffe! Har en latte i handen på väg till jobbet varje morgon 🙂

 1. matte skriver:

  haha…ajaj…törs knappast säga det, men jag tycker INTE om kaffe! fy, försökte dricka det i 3 mån för många herrans år sedan, tills jag undrade va f-n jag höll å med…försökte vara ”en i gänget” på jobbet….”alla andra” drack ju kaffe….fast än idag blir människor förvånade när man inte tycker om kaffe.

 2. Rostning och rostning. I love my Nespresso eller vad säger man? Levalto tror jag den heter, blå! 🙂

  Ha en underbar kväll!
  /A
  http://www.maxiander.se

 3. Ankim skriver:

  Jag ska egentligen inte dricka koffein men det är svårt att hålla sej ifrån det. Försöker vara duktig och bara dricka en kopp kaffe på jobbet, sedan blir det koffeinfritt kaffe eller rött te. Men en frappe brukar det bli om vi fikar på café…

 4. Carla skriver:

  Älskar Espresso House vanilj latte! Irish Cream är också supergod, gillar man smaksatt kaffe måste man prova deras:)

 5. Hemma blir det vanligt Zoegas Skånerost med mjölk. Ute blir det alltid en latte:) Nu som gravid och höggravid blir det max 3 muggar kaffe per dag..innan kunde jag dricka upp mot 6 muggar..
  Här är mulet och kallt idag..rena hösten..urtrisst! Har precis avnjutit en god middag! Kika gärna in på bloggen så ser du vad vi åt! Där hittar du även en sjuuukt god citron och limepaj som du bara måste göra…lite cheesecake över den!!
  Ha en fin vecka!
  KRAM
  Birgitta i Hörby
  http://www.enmammasmatochbakblog.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..