Kaffeskolan del 2

Nu blir det ännu en lektion i kaffe, snart är vi oxå proffs på det här!!  😉 Sitter här med dagens första latte och njuter!  Har ni druckit nåt kaffe i dag? Hur dricker ni det, svart eller med mjölk?

gev2

Glöm inte att ni kan vinna en resa för två till Italien!!!!! Hoppa in här och var med och tävla. Själv har jag aldrig varit i Italien, men vill gärna dit!! Nån som varit där? Rekomenderar ni ett besök? Och hur är kaffet?? 😉

 1. DianaR skriver:

  Jag har varit på Sicilien och den ön rekommenderar jag 🙂 Skulle vilja åka till Italien igen, både till Rom och till Sardinien. De hade så himla god mat! Kaffet kommer jag dock tyvärr inte ihåg hur det smakade, drack inte så många koppar i sommarvärmen 🙂

 2. har varit och rest i italien ganska mycket – åk till rom, det är en av de bästa städerna i världen (och ja, kaffet är helt fantastiskt!)

 3. Daisy skriver:

  Jag dricker dagens första kaffe som bäst, med mjölk så klart 🙂

  Jag har varit i Parma i Italien och kan varmt rekommendera er att åka dit. En liten stad med massor av goda matställen, fantastiskt kaffe och den godaste glass jag någonsin ätit!

 4. Ante skriver:

  Ja, vår familj var till Rimini för ett år sedan. Min son önskade resan fr Min stora dag, efter svår sjukdom. Helt underbart! Urmysigt med cafeer överallt m supergoda mackor, pizzabitar m mozzarella, och jättegod cappuccino för 1euro! Såå mysigt och trevliga människor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..