Min stora last!

Wienerbröd. Jag är helt galen i dem och äter jag ett så slukar jag fatet. En wienerlängd går inte säker i min närhet, den räcker bara till mig. Och jag skulle lätt kunna äta flera stycken. Allt annat kan jag sansa mig när jag äter, men just wienerbröd gör att jag ser rött. Så jag försöker undvika dem så gott det går men i bland går det inte 🙂

w24

w14

Efter studenten åkte jag och min bästa kompis Linda till London och jobbade på ett café på Heathrow airport. Vi sålde väääärldens godaste wienerbröd. Och inte nog med att man fick äta gratis på jobbet, efter dagens slut ( vi hade kvällspasset) så fick vi ta med oss allt som fanns kvar hem!! Det blev kassar fyllda, dagligen! Så jag åt så mycket wienerbröd att när jag kom hem efter ett halvår hade jag gått upp över 15 kilo!!! Men ack så mycket pengar jag tjände på att inte behöva köpa nån mat 😉 haha.

Ett sista wienerbröd blev det i helgen, men nu har jag wienerbrödstopp fram till midsommar. Vi har nämligen tävling på jobbet, biggest looser, och invägning varje fredag fram till 18:e juni. Håller jag mig bara borta från de där wienerbröden så borde jag väl kunna skaka av mig nåt kilo iallafall och det räcker gott för mig! 🙂

Har ni någon sån där riktig last??

 1. Sanna1 skriver:

  Ost i alla former….Chocklad och nötter, allt som är nybakat, Champagne slinker gärna ner utan problem 😉 Wienerbröd är oxå fantastiskt goda när dom e nybakade och fortfarande varma….Sen är jag barnslig förtjust i glass gärna Ben & Jerry´s nya Fairly Nuts… MUMZ

 2. Semlor! Vi hade ett café när jag var gravid och då fick jag i mig flera stycken. Gissa om jag gick upp i vikt? Fast jag kunde ju skylla det på bebisen 🙂

 3. HA HA HA!!!! Men din toooooka!!!! 15 kg på Wienerbröd!!!! De är ju inte ens goooda, tacka vetja kanelbullar/vetebröd, fast 15 kg!?

  Puss din sockertopp!!!

 4. Jenny. skriver:

  Haha, jag har inte kunnat äta wienerbröd sen jag började jobba på Coop och baka i bake offen på morgonen, den söta lukten har förstört det för mig. Laster har jag så många, ;0). STORA chokladmuffins, gärna lite kladdiga i mitten, och mackor. Fick jag bestämma skulle alla måltider bestå av mackor !!

 5. Biia skriver:

  Godis, godis, godis och kanske lite läsk åxå :p hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..