ANNONS

Min stora last!

/

Wienerbröd. Jag är helt galen i dem och äter jag ett så slukar jag fatet. En wienerlängd går inte säker i min närhet, den räcker bara till mig. Och jag skulle lätt kunna äta flera stycken. Allt annat kan jag sansa mig när jag äter, men just wienerbröd gör att jag ser rött. Så jag försöker undvika dem så gott det går men i bland går det inte 🙂

w24

w14

Efter studenten åkte jag och min bästa kompis Linda till London och jobbade på ett café på Heathrow airport. Vi sålde väääärldens godaste wienerbröd. Och inte nog med att man fick äta gratis på jobbet, efter dagens slut ( vi hade kvällspasset) så fick vi ta med oss allt som fanns kvar hem!! Det blev kassar fyllda, dagligen! Så jag åt så mycket wienerbröd att när jag kom hem efter ett halvår hade jag gått upp över 15 kilo!!! Men ack så mycket pengar jag tjände på att inte behöva köpa nån mat 😉 haha.

Ett sista wienerbröd blev det i helgen, men nu har jag wienerbrödstopp fram till midsommar. Vi har nämligen tävling på jobbet, biggest looser, och invägning varje fredag fram till 18:e juni. Håller jag mig bara borta från de där wienerbröden så borde jag väl kunna skaka av mig nåt kilo iallafall och det räcker gott för mig! 🙂

Har ni någon sån där riktig last??

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00