Filmtips

Många undrade hur filmen var och den var BRA!!!!!!

smog7

Jag älskar Aaron Eckhart, det är nåt med honom! Och filmen var egentligen inte bra men ändå bra!! Den är lite speciell, annorlunda filmad och ganska deppig på ett rart sätt. Jag kan nog inte riktigt förklara 🙂 Men jag tyckte jättemycket om den!!! Se den! Just nu följer den dessutom med på köpet till PLAZA kvinna.

Regnvädret verkar hålla i sig över helgen, så det blir nog mer film.. Någon som har några tips?! Vilken är er absoluta favoritfilm!!?? Gärna något romantiskt dravel 😀

 1. elnima skriver:

  Broarna i Madison County med Clint Eastwood och Meryl Streep!!! Snyft… 🙂

 2. Många bra filmer som föreslagits… Jag tycker om Den gröna milen, Nyckeln till frihet, Sjätte sinnet, The Holiday, Kärlekens val. Men om du verkligen vill se typiska tjejfilmer så kan du väja vad som helst som författaren Danielle Steel har skrivit (och som sedan filmats). Tex Brev från Vietnam, Hjärtat slår, Palomino, En familjesaga, Pappa mfl. Hoppas du hittar några nya favoritfilmer. /Anna-Karin

 3. Jag är galen i typiska tjejfilmer och en film som jag såg för andra gången häromkvällen är ”27 DRESSES”, den är härligt romantisk och tjejig 🙂
  Min stackars sambo är ganska trött på mina val när jag hyr film, det blir knappast action/thriller då (om inte det kommit nån ny Beck eller Wallander).

 4. Carla skriver:

  Försökte se den filmen, men jag orka i 5 min, men man kanske ska ge den ett försök till, gillar annars filmer som Pelikanfallet, Erin brockovich, Bourne Identity och även The Holiday!

 5. Meet Joe Black? 😛 Notebook. Dirty Dancing . The Holiday . Pretty Woman . Bridget Jones Dagbok . Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Raising Helen . Sex and the city boxen!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..