Goa gubbar

Solen tittade fram, kors i taket. Och genast blev jag sugen på jordgubbar 🙂 Slog till på en ny somrig termosmugg till morgon-latten i samma tema, mums så smaskig den ser ut!!! Såna här små saker blir jag alldeles glad av 🙂

jord1

Muggen kommer från Åhléns

Muggen kommer från Åhléns

 

jord3

Har ni ätit några jordgubbar än i år?? 🙂

 1. Jag bara älskar jordgubbar och har ätit en del som jag har köpt på torget.. Mums

 2. Vi snodde faktiskt ihop en klassisk jordgubbstårta när jag var hemma i Kalmar och hälsade på- med äkta öländska jordgubbar! 🙂 Underbart gott och en sådan sommarkänsla 🙂

 3. Ja, jag har faktiskt ätit jordgubbar med härlig grekisk yogurt och valnötter till middag två dagar i rad. Matlusten har inte riktigt varit på plats, men det har funkat och sååå gott det är. Ännu lite godare om man ringlar lite honung över yogurten 😉

 4. Sommar = jordgubbsjunkie.
  Nu fick jag faktiskt lite cravings efter jordgubbar. Kanske får gå ner och köpa mig en liter på lunchen 🙂

  ha en fin dag..
  /A
  http://www.maxiander.se

 5. om jag har… jag är en stor jordgubbsmissbrukare (om man nu kan bli en sådan!)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..