Fredagstävling för gottegrisar och polkagrisar!

Godmorgon härliga fredag!!! Jag tycker vi firar in dagen med en tävling, eller vad säger ni om det? Nu har ni chans att vinna Marabous nyhet POLKA. Jag ääälskar choklad med mint i och detta var en klockren kombination! 

polka1

Jag tänkte dra hela 10 vinnare som får vardera 5 st STORA chokladkakor! 🙂

För att vara med i tävlingen vill jag att ni lämnar tips på en ny chokladkombination. Vad har ni för drömchokladkaka? Skynda tipsa! Tävlingen pågår t.o.m. torsdag 3/6 2010.

polka3

Lycka till!!

(Här kan ni dessutom vara med och tävla i Marabous tävling där det gäller att designa en ny förpackning med inspiration av söderhavet. )

 1. Åh, choklad… JAg hade velat se något med marsipan i! ELler med frystorkade blåbär och vanilj…

 2. jag älskade chokladen med jordgubbar som fanns förur, mmm va god den va 😀 och den nya favoriten är helt klart den med polka! 😛 kan äta huur mycket som helst av den 😛

 3. Jag vill ha en chokladkaka med både vit och mörk choklad, den ska se ut lite som en tigerkaka… sen ska det vara hasselnötter i den!

 4. Pao skriver:

  Vilken härlig tävling! Har blivit medlem först nu trots att jag hängt med länge 🙂
  Jag tror att vit choklad med hela macadamia nötter hade varit en höjdare, eller den något vuxnare smaken; mjölkchoklad med gräddig baileys swirl (något dyrt samarbete kanske, men tål att tänkas på).
  Trevlig kväll!

 5. Yk skriver:

  Choklad ned apelsinsmak är helt ljuvlig, även choklad med mintsmak 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..