Ugnsbakade chips, nåt för tv-kvällen?

Nya chips från OLW. Ugnsbakade i stället för friterade. Säkert ”nyttigare” om man nu kan säga så om chips 🙂 Kan detta vara nåt att smaska på framför Eurovision song contest i kväll kanske? Tittar ni trots att inte Sverige gick vidare till finalen?

chips

Chipsen i sig var faktiskt ganska goda. Väldigt knapriga och krispiga! Men jag kan bara inte med den där sourcream-smaken alla envisas med att smaksätta sina chips med, yak!

Tackar vet jag hederliga dillchips, grillchips eller pepparchips. Och allra allra godast är barbequechips, men det vet jag inte om det finns fortfarande???!!!

Vad har ni för favoritsmak?

 1. håller meeed, är så innerligt trött på SAO-smak på chips. yuk!

 2. Jag är ju lite tvärtemot och köper gärna sourcreamchips om jag får bestämma, helst dom är extra krispiga low fat chipsen med den smaken.
  Gillar inte räfflade chips utan vill ha typ lantchips eller andra som är oräfflade och lite hårdare än ”vanliga”.
  Mums vad chips sugen jag blev nu då,
  inte alls bra när man Viktväktar för fullt 😀

  Angående melodifestivalen så är jag SÅ TRÖTT på alla deltävlingar både i svenska versionen och eurovision versionen.
  En tävling vardera räcker gott och väl.
  Som det är nu har det förlorat lite av sin charm och sällsynthet.
  Förut såg man fram emot den tävlingen men nu är det för rörigt och så många helger som blir splittrade.
  Jag kanske är gammeldags men jag gillar ju schlager så jag vill ha det orört 🙂

 3. Bbq chips e oxå min favvo! har testat Lidls men jag tyckte inte de va goda 🙁 De svenska, minns inte om det e OLW elelr Estrella, går att hitta på Statoil ibland. Tills för ett tag sen kunde jag köpa dem på Statoil i vår by men nu har de inte dem där längre 🙁 Men jag blev överlycklig när jag hittade dem på en Statoilmack i Småland! Lite långt o köra o köpa dem där bara 😉
  Sen finns de även på i en billighetsaffär som finns här som heter ”Pang”.

 4. Alina skriver:

  Säger detsamma; varför ska alla chipa ha sourcreamsmak? Dill och sourcream, bea och sourcream, peppar och sourcream… suck. Grill, Creamcheese och BBQ är godast! 🙂 Estrellas BBQ finns iaf på Hemmakväll här vid mig. Men aldrig sett dem i nån mataffär.

 5. Kan bara hålla med du…
  Vanliga hederliga grill och salt…
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..