Morsdag

Måndag och ny vecka. Härligt va? 🙂 Är dock heelt slut efter en intensiv helg i Stockholm. Morsdag började med sovmorgon och hotellfrukost och bjöd sedan på strålande väder. Dagen spenderades till största delen på Junibacken, med fika vid vattnet och underbar utsikt. Härliga härliga sommar som är på intåg!!! Det här måste väl ändå vara bästa tiden på året, när allt detta ligger framför oss?! 🙂

Stockholm i mitt hjärta!

Stockholm i mitt hjärta!

 

f31

f41

f51

Nån ville plocka med sig hela gift-shopen hem ;)

Nån ville plocka med sig hela gift-shopen hem ;)

 1. ratzki skriver:

  Tusen tack för det :-)! Nu är den inköpt, det blev en röd. Är sååå glad:-)!!!

 2. ratzki skriver:

  Där är den igen, denna snygga randiga tröjan som du har på dig! Har sett den massor på TV och tycker den är så snygg. Nu kanske jag äntligen kan få reda på var den är ifrån :-)?
  Tack för en kanonbra blogg. Har snott många bra recept från dig!
  Anna

  1. Den är från Gina Tricot och fanns i en himla massa färger! 🙂

   Lycka till i jakten,
   kram V

 3. Dinara skriver:

  Åh så mysigt! Jag saknar Stockholm så mkt och vi har bara flyttat 15 min utanför stan..haha! Underbart väder också! Kram
  /dinarasblogg

 4. Så härliga bilder Victoria. Visst är det underbart på Junibacken. Var ett tag sen vi var där, ska dit igen. Och Rosendals trädgård finns på att besöka listan också.

 5. Carla skriver:

  Vilken mysig helg ni haft!
  Själv fick jag en ny skrivare, så jag kan skriva ut alla dina bra recept, tycker det är kul att sätta in dem i fina böcker, även fast dataåldern är här! Det är så himla kul att sätta in recept man hittar lite varstans.

  Kram kram

  1. så gjorde jag innan jag började blogga 🙂 klippte ut fina bilder och klistrade upp på svarta hårda ark och skrev receptet med silverpenna 🙂 jättekul pyssel!

   kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..