ANNONS

Semesterplaner och spansk mat

/

Godmorgon fredag!!! Regnet öser ner ute men lika glad för det är jag. I går lyckades vi nämligen hitta en resa till Mallis (från Örebro, sååå smidigt) så nu har vi härliga semesterplaner och sol i sinnet 😀 Till Sunwing Resort Cala Bona bär det av! I kväll ska vi sitta uppe länge med en flaska gott vin och medelhavsinspirerade tapas och prata semesterplaner och skriva packlistor och ladda. Halva nöjet med en resa är ju att planera och längta 🙂 Nu behöver vi inte längta så länge för vi åker redan i början på första semesterveckan. Weeeeeeeeeeee! 8)

Älskar sunwingkonceptet med allt på samma ställe. Shower på kvällarna, restauranger och minilivs, pooler och framför allt barnvänligt med lekland, barnpooler, minidisco, barnshower och sist men inte minst Lollo & Bernie som Olivia är helt tokig i. Oj vad glad hon kommer bli att återse dem 🙂

gc3

Lilla Oliven skakar tass med giraffen Lollo :)

För första gången blir det en utlandsresa bara vi tre i lilla familjen, ska bli riktigt mysigt!!!

Någon som varit på Sunwing Cala Bona, eller i närheten på Mallorca? Kom gärna med tips vad gäller mat, sevärdheter etc!!

Tjoohoooo vilken bra fredag det här är!! 🙂 Och snart kommer det upp en tävling till alla tävlingssugna så håll utkik!

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00