ANNONS

Ella 3 år i dag!

/

Bästa kompisen Ella fyller 3 år i dag, hipp hipp hurra!!! Barnkalaset gick av stapeln i lördags och Olivia som laddat och sovit med inbjudningskortet sen det kom var alldeles till sig. Nu längtar hon om möjligt ännu mer till sin födelsedag (21:a juli)!  🙂

dsc_3151

Kalasskorna på! Redo att gå på kalas :)

kalas71

kalas4

kalas1

kalas2

kalas3

kalas10

Liten födelsedagspingla med pappa!

kalas6

Tycker det är så mysigt med en sommarfödelsedag att fira, alla andra i vår släkt fyller på höst/vinter/vår. Jorgubbstårtor, sitta utomhus, gröna gräsmattor, blommor och fågelsång. Mysigt!! Ska bara försöka lära Olivia tjusningen med jordgubbar. När jag frågar vad hon vill ha för tårta på sin födelsedag så är det: Inga gubbar!! Hm… 🙂

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00