I picknickkorgen

Sitter och planerar en liten picknickkorg till midsommarafton. Planen är att besöka en midsommarstång på dagen, dansa små grodorna och fika i gröngräset. Oliven är svårflirtad men med lite söta förpackningar går det ofta att lura i henne ett och annat. Russin som annars ratas var plötsligt väldigt kul att äta när de såg ut så här 🙂

smafolk

Tips på annat smått och gott till småttisar att stoppa ner i picknickkorgen? Eller till oss vuxna för den delen? 🙂

 1. Carla skriver:

  Hej!

  Vilka bra tips, kollar aldrig i de hylorna längre nu när de blivit större, men Alice är så kinkig med maten nu, och nu har de båda vattkoppor, så det här blir ju perfekt att ge henne, hon har liksom inga kilon att ta av så nu när hon inte äter så ger jag vad som helst till henne.

  Haha det ända hon riktigt gillar är dina Pancakes och russinkakor, så du får ta åt dig äran att hon äter nått, och laxen fick jag i henne! 😀

  Ha en trevlig midsommar Kram kram

 2. ”Tunnbrödsrullar” är bra och går oftast hem bättre än andra smörgåsar av någon knepig anledning. När mina barn var små åt de t.om upp salladsbladet om det låg i rullen tillsammans med t.ex skinka och ost…vilket de aldrig gjorde på en ”vanlig” macka!

  Vad gulliga de är de där semperpåsarna..måste titta efter dom i vår butik! Klart att Olivia gillar russin när de serveras ur så fina små askar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..