ANNONS

SEMEEEEEEEEEEEEEEEEESTER!!!!!!!!

/

Äntligen semester!! Flera lååånga hääärliga somriga lediga veckor framför fötterna, tjoho! Ett paket låg hemma och väntade på mig från Micke 🙂 (dock en försenad morsdagpresent som han beställt, men det passade ju bra nu..)

present1

Som innehöll ett uuuunderbart vitt stort fat från Mateus med spetskant. Perfekt som uppläggningsfat eller tårtfat *tack älskling*.

present2

Har legat på önskelistan länge!!

Köpte hem lite färska blommor dagen till ära. Älskar färska blommor!! Det är lyx tycker jag!

present3

Senare blev det lite lyxig god men enkel dessert. Har ni inte gjort mjölkchokladpannacotta förr så testa det. Man svänger i hop den på nolltid och efter ca 3-4 timmar i kylen är den klar! Smakar ljuuuvligt. Gillar man choklad så gillar man det här 😉

4 port:
2 1/2 dl grädde
2 msk socker
100 g mjölkchoklad
1 gelatinblad

Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten, ca 10 min. Koka upp grädde och socker och låt koka ca 30 sek. Dra åt sidan och rör ner chokladen så den smälter. Krama ur gelatinbladet och vispa ner det i den varma chokladmassan. Häll upp i skålar och låt stå kallt ca 3-4 timmar. Servera med tex hallon. Suuuupergott!

present4

Håll tummarna för lite fint sommarväder i Sverige framöver nu 🙂

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00