Midsommar mitt i natten ;)

Klockan är nästan 03.00 så nu ska jag stoppa mina 7 sorters blommor under kudden och drömma sött 😉 Hoppas ni haft en härlig midsommar. Har ni dansat runt nån stång och ätit gott? Det har helt klart varit en av de varmaste midsomrar jag varit med om!! En längre uppdatering kommer senare, nu väntar sängen.. Godnatt!

midi1

midi2

  1. Vad fina ni är! Vill passa på att tacka för receptet på Smögen cheesecake den gjorde succe igår;)
    Kram Pillan

    1. Åh vad kul att höra!! Vi gjorde en vi med 🙂

      kram!!

  2. Vilka fantastiskt fina kransar ni hade. Somnade vid halv två och nu är jag uppe igen för att åka till jobbet. Känns inte direkt inspirerande men man får skylla sig själv. Hade iaf en trevlig kväll i glada vänners lag. =) /Anna-Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..