ANNONS

Lyckade macarooooons :)

/

Vad jag har kämpat med de här j¤#%la macaroonsen!!! Har slängt plåt efter plåt med misslyckade skapelser. Men så en kväll strax efter midnatt hände det. Jag fick till en perfekt plåt!!!!!!!!!! Släta fina macaroons med den karaktäristiska ”foten” på. HURRA!!!!

Dagens smak blev citronmacaroon med björnbärssmörkräm

Dagens smak blev citronmacaroon med björnbärssmörkräm

 Gissa om jag sov gott sen 😉

Det var i grevens tid jag fick till dem, planen var ju att slå in dem i små söta askar och ge till Olivias fröknar i sommar-present. Men nu hann vi precis, puh. Olivia gjorde fiiiina askar, målade, stämplade, klistrade klistermärken och guldstjärnor. Sen fyllde vi dem med rosa silkespapper och la i ett gäng macaroons.

mac3

mac4

mac5

mac6

mac7

Återkommer med receptet på dessa om det är någon som vill ge sig på ett försök 😉

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00