Lyckade macarooooons :)

Vad jag har kämpat med de här j¤#%la macaroonsen!!! Har slängt plåt efter plåt med misslyckade skapelser. Men så en kväll strax efter midnatt hände det. Jag fick till en perfekt plåt!!!!!!!!!! Släta fina macaroons med den karaktäristiska ”foten” på. HURRA!!!!

Dagens smak blev citronmacaroon med björnbärssmörkräm

Dagens smak blev citronmacaroon med björnbärssmörkräm

 Gissa om jag sov gott sen 😉

Det var i grevens tid jag fick till dem, planen var ju att slå in dem i små söta askar och ge till Olivias fröknar i sommar-present. Men nu hann vi precis, puh. Olivia gjorde fiiiina askar, målade, stämplade, klistrade klistermärken och guldstjärnor. Sen fyllde vi dem med rosa silkespapper och la i ett gäng macaroons.

mac3

mac4

mac5

mac6

mac7

Återkommer med receptet på dessa om det är någon som vill ge sig på ett försök 😉

  1. Grattis, du lyckades!! Ser fram emot receptet för skam den som ger sig…till slut ska väl jag också lyckas med dem. De ser jättegoda ut och björnbärssmörkräm lät smaskigt.

  2. Yay! Vilken tur att det gick vägen till slut! Smakkombinationen låter jättegod, så jag vill gärna ha receptet! Och vad fina askarna blev!

  3. Har aldrig smakat dessa små söta bakverk. Måste testa att baka 🙂 Recept tack 🙂 <tyvärr har jag inte riktigt samma tålamod som du verkar ha så jag måste lyckas med första plåten 😉

  4. Sara81 skriver:

    Som förskolefröken måste jag säga att det är presenter som dessa som går rakt in i hjärtat och som man minns flera år efteråt!
    Alla presenter är självklart uppskattade, men helt ärligt så är något hemgjort som detta sååå mycket roligare än en blomma.

    KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..