ANNONS

Lchf-snabbmat

/

Söndagkväll och lugnet håller på att lägga sig.  Ska slå mig ner i soffan med en stor bit av den goda kakan Olivia och jag bakat i kväll och fortsätta plöja igenom True Blood-boxen. Har inte sett den serien alls förut men nu är jag fast efter första avsnittet!!

Ett litet lchf-tips vad gäller snabbmat, välj en kebabsallad och då gärna med extra kött och extra mycket dressing.

snabb

Lördagkvällens avancerade middag ;) hämtmat!

Det finns ju ”vanligt” kebabkött och så finns det ”karré-kebabkött”. Vilket föredrar ni?? Micke är tokig i karré-varianten men själv älskar jag vanligt hederligt kebabkött! Det slutar med att vi får välja ställe varannan gång.. I går var Mickes tur som ni ser 😉

Nej ni, jag tänkte mest säga hej. Nu stänger jag ner datorn för i dag och varvar ner med den där kakan och färska jordgubbar…. slurp 😉

Godkväll!!

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00