ANNONS

Hej lördag!

/

Startade dagen med god frukost på sängen 🙂

Iskall äppeljuice och varma mackor med kalkon, ost, dijonaise och färska tomater.

Iskall äppeljuice och varma mackor med kalkon, ost, dijonaise och färska tomater.

varmi1

Micke är i väg på heldag med grabbgänget och Olivia ville promt åka hem till mormor och morfar så jag har dagen och huset helt för mig själv. LYX!! Har varit i väg och handlat lite godsaker till lördagsmyset i kväll och nu har jag bäddat ner mig med duntäcke i soffan och ska kika på serier och film. En stor latte och bakelser till det, och lugn och ro. En riktig ego-dag 🙂

bakel1

Hörs lite senare, hoppas ni får en fin dag!!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00