ANNONS

Gott tips, det här mååååste ni köpa!

/

Gillar ni sån där chokladdoppad mjukglass man kan köpa i vissa glasskiosker?? Jag älskar det!! Och vet ni vad jag sprang på i affären?? Jo O´hojs nya (?) såser som är just såna som stelnar på glassen!!!!! (Vet inte om de är nya, men jag har då inte sett dem förut..) Finns i smakerna choklad och saltlakrits.

hard

Testade chokladen i kväll när vi gjorde marängsviss. Åh så gooooooooooooooood!!!  Har man den på något kallt (glass) så stelnar den, annars är den som vanlig chokladsås. Jättejättegott! Hälsar gottegrisen 🙂

hard2

Maränger, vispad grädde, bananer, vaniljglass och chokladsås, muuums!

Jag tror faktiskt jag tar en liiiiten portion glass till. Måste ju prova lakritsen oxå 😉

God kväll på er!

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00