ANNONS

Godmorgon måndag

/

Godmorgon kära läsare! Måndag morgon och lite motigt? Trötta efter helgen eller första dagen efter semestern? Vet ni vad jag gör för att pigga upp mig när det känns lite tungt och trist? Jo jag köper BLOMMOR. Lite färska snittblommor gör susen för humöret, så unna er en bukett på vägen hem från jobbet nu! Eller knata i väg och köp en under dagen om ni är hemma.

Dessa underbara vaniljvita rosor köpte jag i går och jag blir glad bara jag ser dem 🙂

ro4

ro3

ro2

ro5

ro1

Så där ja, det var dagens feelgood-tips det, återkommer lite senare med dagens mat-tips oxå.

Ha en uuunderbar start på veckan nu, tjoohoo det är måndag!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00