Godmorgon måndag

Godmorgon kära läsare! Måndag morgon och lite motigt? Trötta efter helgen eller första dagen efter semestern? Vet ni vad jag gör för att pigga upp mig när det känns lite tungt och trist? Jo jag köper BLOMMOR. Lite färska snittblommor gör susen för humöret, så unna er en bukett på vägen hem från jobbet nu! Eller knata i väg och köp en under dagen om ni är hemma.

Dessa underbara vaniljvita rosor köpte jag i går och jag blir glad bara jag ser dem 🙂

ro4

ro3

ro2

ro5

ro1

Så där ja, det var dagens feelgood-tips det, återkommer lite senare med dagens mat-tips oxå.

Ha en uuunderbar start på veckan nu, tjoohoo det är måndag!

 1. Underbara bilder!
  Kan verkligen hålla med om att det piggar upp!
  Denna måndagen är ganska olik andra måndagar…sitter i 30 graders värme i Spanien hos goda vänner…så, ingen måndagsångest här inte! =)
  Kram på dig, ha en fin måndag. =)

  1. Fru Matglad, fyyyy vad avis jag blir nu!! Även om solen för ovanlighetens skull skiner här i dag så känns det snarare som en kylig vårdag. Ha det så skönt och njuuuut!

   kram Victoria

 2. lengren skriver:

  Godmorgon! Har nu läst din blogg i flera månader och har äntligen fixat så att jag kan skicka kommentarer. Har provat många av dina recept, senast ”mozzarellabiffarna” som gjorde stor succé hemma. Jag vet att du har en matblogg, men du har väldigt bra smak när det gäller inredning också. Inredningsdetaljer och dina dukningar är alltid så fina, jättekul att se!! Trevlig måndag!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..