Ny favoriträtt och ny favoritserie ;)

Klickade hem säsong 2 av True Blood som landade i brevlådan i dag. Till min förfäran såg jag just att säsong 3 drar i gång I DAG på tv, så jag får väl plöja igenom boxen i veckan så jag kan hoppa in på avsnitt två nästa tisdag 😉

har ni sett en värre utväxt?? I valet och kvalet om jag ska spara ut min riktiga hårfärg eller färga det lite ljusare... Vad tycker ni?? NÅT måste jag ju göra, det ser jag :)

har ni sett en värre utväxt?? I valet och kvalet om jag ska spara ut min riktiga hårfärg eller färga det lite ljusare... Vad tycker ni?? NÅT måste jag ju göra, det ser jag :)

Det blev omelett till middag med sååå god köttfärsfyllning, så det här blev genast nya favoriträtten här hemma! Köttfärsröran är nog även god i varma mackor, till pasta eller ris etc. Ta det ni tycker om till! Här blev det som sagt i en omelett, en riktig lchf-rätt 😉

Svårfotad maträtt :) men det var suuuuupergott!!!

Svårfotad maträtt :) men det var suuuuupergott!!!

Köttfärsröra (ca 4 port)
1 stor gul lök, hackas
1 pkt bacon
400 g köttfärs
3-4 dl cremefraiche
salt & peppar

Klipp baconet i bitar och stek i stekpanna. Lägg i den hackade löken och låt fräsa med. Lägg i köttfärsen och stek den i fettet från baconet. Tillsätt lite extra smör om så behövs. Häll i creme fraichen och låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.

Till 1 portion omelett med köttfärsröra: Gör en omelett på 2 ägg + 2 msk vispgrädde. Lägg goda ostskivor på ena halvan när den är färdig och klicka över lite av köttfärsröran. Vik över andra halvan och servera genast med en god sallad till. Muuuuums!!

Såååå gott, så nu provar ni det här!!!! Det är en order 😉

Nu blir det efterätt i soffan och några avsnitt TB.. 🙂 Har lyckas dra på mig dagisbaciller och känner mig allmänt hängig och förkyld, hoppas lite glass och tv råder bot på det!

 1. vesslan skriver:

  Hej!
  Tusen tack för superbra matinspiration!!
  Dessutom har du jättebra klädsmak:) Undrar vart du har köpt din blå/gråa top ovan, kan det vara Odd Molly? Vilket nummer har den i sådana fall?
  Kram vesslan

 2. Claudia skriver:

  Måste bara säga att säsong tre är sååå bra!!! Mycket spännande och mycket Eric Northman…:)
  Kram!

 3. MariahG skriver:

  Ska prova röran i pitabröd imorgon kväll 🙂
  Spännande!
  Lätt & bra recept.

  Angående ditt hår säger jag som så många andra här: Din naturliga hårfärg är jättefin, be frisören tona i en nyans som är likadan som din naturliga färg så att du får lite glans så blir du säkert nöjd inför hösten.
  Jag tycker att en toning gör hårfärgen jämn & fräsch + att det blir glansigt.
  Jag ska iväg nästa vecka och fixa till min vidriga utväxt…gah!

  Kram!

 4. förhasta dig inte bara som jag gjorde för nåt år sen, fick ett å färgade supermörkt. det blev bra men när jag ville ha tillbaka det ljusa var det nästan omöjligt, tog nästan ett år. men en toning i din naturliga hårfärg skulle nog va fint:) ps, det blir nog köttfärsomelett i dagarna….

 5. True Blood säsong tre ska ju enligt SVT:s hemsida inte börja visas förrän våren 2011? Vilken kanal visades detta på igår?

  1. canal plus, 20.00 tisdagar. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..