ANNONS

Morning has broken

/

fru

Det var då det ;)

Dagen i går började med sovmorgon och frukost på sängen. Sen kan det inte bli annat än en bra dag va!? 🙂 Dagen i dag började inte riktigt lika dant.. Inte nån sovmorgon, utan väckarklocka på hög volym. Och frukosten bestod av en stor latte on the way.

Ny vecka, nya möjligheter! Har letat fram 4 olika middagsrecept som ska testas i veckan. Ser mkt lovande ut, återkommer med recept och omdöme så fort jag testat dem! Och till helgen har jag tänkt baka nåt som jag längtat efter läääänge. En hint, det har med julen att göra… 🙂

Har ni något gott middagstips på lager så tipsa gärna, skulle behöva en 5:e middag att testa i veckan 😉 Shooot!

Önskar er en fin start på veckan!

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00