Morning has broken

fru

Det var då det ;)

Dagen i går började med sovmorgon och frukost på sängen. Sen kan det inte bli annat än en bra dag va!? 🙂 Dagen i dag började inte riktigt lika dant.. Inte nån sovmorgon, utan väckarklocka på hög volym. Och frukosten bestod av en stor latte on the way.

Ny vecka, nya möjligheter! Har letat fram 4 olika middagsrecept som ska testas i veckan. Ser mkt lovande ut, återkommer med recept och omdöme så fort jag testat dem! Och till helgen har jag tänkt baka nåt som jag längtat efter läääänge. En hint, det har med julen att göra… 🙂

Har ni något gott middagstips på lager så tipsa gärna, skulle behöva en 5:e middag att testa i veckan 😉 Shooot!

Önskar er en fin start på veckan!

 1. lite sent kanske, men jag har ett favoritrecept, som låter lite udda men är supergott (kanske inte lchf, vet inte), ta en panna å täck botten med skivad potatis, sen ett lager med tonfisk på burk, ett till lager med potatis å tonfisk. Häll sen över spenatstuvning, gärna med lite muskot i (finns färdig fryst stuvning för oss lata:) ) Sen ost över hela. Pressa citron över när det är dags att äta:) sååå gott:)

 2. Dragi skriver:

  Köttfärfyllda paprikor /Punjena paprika

  Bryn köttfärs ca 1 kg, 1 lök par vitlöksklyftor, häll på 2 nävar ris. Krydda salt+peppar ev. lite hackad persilja samt vegeta (krydda med salt samt massor av torkade grönsaker, kan uteslutas). Gröp ur paprikorna (ca 10 st brukar räcka). Fyll dem med röran ställ i en hög, bred gryta antingen för ugn eller på platta. Använd järnet du stekt köttfärsen i häll på ett paket passerade tomater, vatten ev. lite tomatpure samt en matlagningsgrädde, krydda(salt+peppar,), red av med lite mjöl om såsen är tunn. Låt puttra ihop en liten stund slå det om paprikorna (ska täcka lite över). Låt puttra 1-1,5 timme. Du har en god middag samt ev. lunchlåda. Perfekta att frysa ner.

 3. Sofia F skriver:

  Ville bara säga att din sida är underbar. Massa inspiration…var får du all ork ifrån?? Duracell?

  1. Haha nä ingen duracell, men mat är min hobby och stora passion så jag tycker bara det är kul och -ofta- avkopplande 🙂

 4. Snusan skriver:

  Oh, lite mysiagre frukost än min kaffe-på-språng-frukost.
  Ska testa kycklingen med grönpeppar i helgen. Det lät så ljuvligt gott.

 5. nåt som vi gillar (även barnen) är om man panerar o steker fisk ex torsk med lite salt o lägger i en form.
  hackar ca 1,5 dm gurka,ett par tomater och en lök smått o fräser i stekpanna tills gurkan är mjuk. slår på 3 dl grädde,1 pkt fryst dill o salt o svartpeppar och låter det puttra en stund. sen slår man såsen över fisken o serverar med kokt potatis.(eller vad man nu vill ha till)

  vill även tacka för alla smaskiga recept du delar med dig av här på bloggen. trevlig vecka !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..