VAB-frukost

Godmorgon! Min lillskrutta vaknade med feber och ville bara somna om så det blev till att stanna hemma från dagis och jag fick vabba. Min allra första vab-dag faktiskt. Olivia brukar aldrig vara sjuk. Stackars hjärtat!

Jag ska passa på att baka nåt gott medan hon sover. Men först njuter jag av frukost och dålig dag-tv 🙂

frukost1

frukost2

Frökuse med bregott och leverpastej, latte, äppeljuice och färska hallon. Bästa starten på dagen!!

 1. Varför kan de inte visa något bra på dagen?

 2. Även om man inte vill att ens barn ska bli sjukt så kan det vara rätt så skönt att vara hemma och ta hand om dom och mysa med en film i soffan, om dom inte är allt för sjuka vill säga 🙂

 3. Betania skriver:

  Vabbade igår men det blev mer vård av mor eftersom jag själv blev dålig 🙂

 4. Slowe skriver:

  Stackars liten :-(. Hoppas hon kryar på sej snart. Kan ju ändå vara skönt att få vara hemma en dag och bara mysa. Ha det gott! Kram

 5. Hej!! Åhh, Stackars liten, hoppas hon snart blir frisk.
  Själv vabbade jag hela förra veckan, min Prinsessa hade början till lunginflammation =(, hon som nästan aldrig är sjuk!?! Idag är första dagen hon är feberfri, men denna vecka är hon hos sin farmor och farfar. Hon måste bli frisk tills på lördag, för då väntas 2 veckors utlandsvistelse =). Tack för en skitbra (ursäkta ordet) blogg!! Alla goa recept & härliga bilder!! Keep up the good work! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..