Festliga mackor i soffan

Vi har mys-torsdag i soffan med tända ljus och en massa smarriga mackor och kikar på Idol.  Älskar hösten, det här vädret och de mörka kvällarna. I helgen ska vi bunkra upp med ved så vi kan elda i murspisen oxå, det om något är mysigt!!

toasts1

Ett helt fat med mackor. Några med smörstekta och gräddstuvade kantareller och resten med räkor+ägg+hemgjord majonnäs+citron. Och krispig huvudsallad till, godaste salladen att äta till mackor eller smörgåstårtor!!

toasts2

Försvinnande goda!! Som det så passande heter 😉

I morgon är det redan fredag, vart tog den här veckan vägen??!! Tror vi ska satsa på något halva Sverige äter till middag i morgon 😉 Nån som kan gissa vad??! 😀

 1. SaraL skriver:

  Kära nån vilka bilder, min mage kurrar! Ska ta och göra räkmackor lite oftare (men hur gör du för att orka stå och skala så många? Jag tröttnar efter 10).
  Och Victoria! Jag behöver din hjälp. Ikväll kommer en barnfamilj hem till min familj (jag är 19 år, + mina föräldrar, samt den andra familjen där barnen är mellan 7-10 år). Till huvudrätt blir det kyckling. Jag behöver ett riktigt bra recept på efterrätt, choklad är min passion så det får gärna vara något med choklad! Säg ditt absolut godaste recept på någon choklad-aktig kaka eller så.

  Tack på förhand!

  Hälsningar från Sara, Örebro

 2. cam77 skriver:

  Vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg, supergoda recept och härliga bilder 🙂

 3. Idag har jag köpt hem de ingredienser jag saknade till drömrulltårta och majonäs. I morgon gäller det! Snygg drömrulltårta ska bakas och premiär på att göra egen majo! 🙂

 4. hummer!!!!! för det äter väl halva sveriges befolkning ikväll, asgarv…

  ha en trevlig shoppingtripp imorrn fm så ses vi på kvällen, ska bli såååå trevligt!!:-)) ojoj, egentligen är det ingen idé att äta nåt idag knappt, eller så är det som du säger, att man får töja ut magen istället inför det kommande frosseriet;-))

  stora kramen på dig!

 5. Cissile skriver:

  Mums vad goda saker du gör och äter hela tiden ;P
  Jag skulle ha rullat fram om jag var du…
  Hur lyckas du behålla en sån fin och slank kropp? Livet är orättvist ibland *HAHA*
  Trevlg helg och njut av livet 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..