Pizzamåndag

Godkväll! Här är det hemlagad pizza som gäller till middag. I bland är det bra gott faktiskt!! Använde färdig deg på rulle med tomatsås, både enkelt och gott. Bara att rulla ut med smörpapper och allt på en plåt och bre på tomatsåsen. Sen toppar man med det man vill och skjutsar in pizzan i ugnen 15 min.

pz1

En salig blandning blev det: tomatsås, skinka, svarta oliver, ananas, tonfisk, philadelphiaost, riven pizzaost och riven mozzarella. Muuums! Och coleslaw till det, pricken över i:et.

Sprillans nya servetter invegs, jag är servettoholic ;)

Sprillans nya servetter invegs, jag är servettoholic ;)

pz3

Jag föredrar egentligen köpepizza faktiskt, men i bland är det bra gott med hemlagad. Vilket föredrar ni???

 1. Gillar köpepizza och pappas egna hemgjorda. Den är helt suverän… Ett tips till alla hemmapizzabagare som kan tycka att det blir en lite hinna på pizzan av osten är att göra som de ”riktiga” pizzabagarna gör att lägga osten direkt på tomatsåsen och resten av toppingen över osten så den får smälta ner…. Testa DET!

 2. linda1 skriver:

  Lelas pizzarecept är super! Det är lite durumvete i degen.

 3. linda1 skriver:

  Hemgjord är bara så gott! Det blev en helt ny upplevelse när vi köpte en pizzasten o baka den på i ugnen. 99kr på media markt. kan verkligen rekommendera den!!!!

  Gillar att toppa den färdiga pizzan med bea! Mmmm!

 4. solstol skriver:

  Hemmapizza är bäst! Provade en ur Icas mattidning, parmesan istället för tomatsås, squash, soltorkade tomater, svarta oliver och mozzarella. Mums!

  Efterlyser receptet på pestoköttbullarna, när kommer det?

  Jättebra matblogg med inspirerande bilder!!

  Therese

 5. Hemgjord pizza är allra bäst, vi gör vår deg på dinkelmjöl (både siktat och fullkorn) och det ger god smak åt degen. Sen blir det nästan alltid samma fyllning. Tomatsås, salami, bacon, lök, tomat och fetaost. Mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..