ANNONS

Pizzamåndag

/

Godkväll! Här är det hemlagad pizza som gäller till middag. I bland är det bra gott faktiskt!! Använde färdig deg på rulle med tomatsås, både enkelt och gott. Bara att rulla ut med smörpapper och allt på en plåt och bre på tomatsåsen. Sen toppar man med det man vill och skjutsar in pizzan i ugnen 15 min.

pz1

En salig blandning blev det: tomatsås, skinka, svarta oliver, ananas, tonfisk, philadelphiaost, riven pizzaost och riven mozzarella. Muuums! Och coleslaw till det, pricken över i:et.

Sprillans nya servetter invegs, jag är servettoholic ;)

Sprillans nya servetter invegs, jag är servettoholic ;)

pz3

Jag föredrar egentligen köpepizza faktiskt, men i bland är det bra gott med hemlagad. Vilket föredrar ni???

36
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00