ANNONS

Höstnytt

/

I dag har jag äntligen varit i väg och klippt mig och färgat håret!! Tack för alla tips på frisörer i Örebro som trillade in. Valet föll tillslut på salong Louise H och jag är supernöjd. Sååå mysig salong i glada färger, gullig personal och jättefint resultat. Rekomenderar er verkligen att gå dit! Väldigt lyxigt att få lite egentid, bli bortskämd och ompysslad och fixad 🙂 Tack snälla Louise (om du kikar in här 😉 )

Ska försöka få till en bättre bild i dagarna men här ser ni färgen iallafall. En kall chokladbrun färg med ljusare slingpartier gömt för kul effekt!

fri1

fri2

Skönt med lite höstnytt och förändring 🙂

När jag väl kom hem blev det en sen middag i form av tacogratäng med sallad till. Receptet på den

I morgon är det lillördag, värt att fira med nåt gott eller vad tycker ni?? 🙂

34
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00