Höstnytt

I dag har jag äntligen varit i väg och klippt mig och färgat håret!! Tack för alla tips på frisörer i Örebro som trillade in. Valet föll tillslut på salong Louise H och jag är supernöjd. Sååå mysig salong i glada färger, gullig personal och jättefint resultat. Rekomenderar er verkligen att gå dit! Väldigt lyxigt att få lite egentid, bli bortskämd och ompysslad och fixad 🙂 Tack snälla Louise (om du kikar in här 😉 )

Ska försöka få till en bättre bild i dagarna men här ser ni färgen iallafall. En kall chokladbrun färg med ljusare slingpartier gömt för kul effekt!

fri1

fri2

Skönt med lite höstnytt och förändring 🙂

När jag väl kom hem blev det en sen middag i form av tacogratäng med sallad till. Receptet på den

I morgon är det lillördag, värt att fira med nåt gott eller vad tycker ni?? 🙂

  1. Jättefint!! Och nu blev jag sugen på tacogratäng också…det får det bli i morgon=)

  2. lise12 skriver:

    Vilken varm och höstig färg 🙂 Lite häftig effekt med slingorna. Blir lite sugen själv, får ofta höra att mina färger kommer mer till sin rätt när jag är lite mörkare…..bara det att jag trivs mycket bättre i ljust hår…..Hoppas du kommer trivas i ditt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..